AC/DC - zpěvák Brian Johnson a kytarista Angus Young

AC/DC - zpěvák Brian Johnson a kytarista Angus Young | foto: Profimedia.cz

AC/DC vydávají po osmi letech desku, poslechněte si nový singl

  • 41
Hardrocková kapela AC/DC pouští do světa singl Rock'n'Roll Train z nové desky Black Ice, která vyjde 20. října. Portál iDNES.cz píseň nabízí k poslechu exkluzivně jako první z českých médií.

AC/DC - album Black IceAlbum Black Ice kapela vydává po osmi letech od nahrávky Stiff Upper Lip. Jedná se o premiérovou spolupráci Australanů a značky Columbia Records. Deska obsahuje patnáct nových skladeb a na pultech se objeví v pondělí 20. října.

Ve vancouverském studiu Warehouse na desku producentsky dohlížel Brendan O’Brien, fanoušci si ji mohou již nyní objednat na internetové adrese www.acdc.com. Začátkem září by měl nahrávku Black Ice doplnit i videopklip.

. Blesky AC/DC

AC/DCHardrocková skupina AC/DC vznikla v roce 1973 v australském Sydney. Založili ji bratři Angus a Malcolm Youngové. Za svou kariéru kapela prodala více než 200 milionů nahrávek. V roce 2000 získala vlastní hvězdu na hollywoodském chodníku slávy. Před pěti lety se při slavnostním ceremoniálu v newyorském hotelu Waldorf-Astoria stali členy Rokenrolové síně slávy.

AC/DC - THUNDERSTRUCK

AC/DC - zpěvák Brian JohnsonJeště před vydáním Black Ice se na trhu objeví nově upravené a rozšířené DVD zachycující živé vystoupení AC/DC na madridském náměstí Plaza de Toros de Las Ventas, které se konalo 10. července 1996. Záznam s názvem No Bull: The Director’s Cut bude k dostání 8. září a kromě koncertu bude obsahovat i řadu bonusových materiálů.

Těm, kterým nebude stačit ani nová deska ani video ze staršího koncertu, udělají AC/DC radost už koncem října, kdy se vydají na velké světové turné - první od roku 2001.

AC/DC - HIGHWAY TO HELL


Témata: AC/DC