Z filmu Avengers: Infinity War | foto: Falcon

Avengers vítězí už třetí víkend, z novinek táhla teenagerská romance

  • 0
Třebaže se zájem o něj znovu citelně propadl, už potřetí vyhrál komiks Avengers: Infinity War víkendový žebříček návštěvnosti našich kin. Stačilo mu k tomu 64 tisíc diváků, celkem už jich má v Česku na kontě přes půl milionu.

Také následující stupně vítězů patřily starším snímkům. Horor Tiché místo skončil druhý se 17 tisíci zájemců, bronzovou příčku si drží domácí komedie Dvě nevěsty a jedna svatba, která si připočetla 11 tisíc fanoušků a po třech týdnech promítání se blíží hranici 60 tisíc návštěvníků.

Z novinek týdne se nejvýrazněji prosadila teenagerská romance Půlnoční láska, která se při svém tuzemském startu zastavila těsně pod 11 tisíci diváků.

Zato pátý díl kdysi slavné francouzské akční série Taxi začal svou dráhu s necelými sedmi tisíci lidí a další dvě premiéry, animovaný Psí ostrov a krimikomedie Jak napálit banku, našly shodně jen něco přes tři tisíce ctitelů.

Z českých děl si nadále vede nejlépe road movie Tátova volha, jejíž dosavadní skóre činí téměř 270 tisíc diváků. Do dvacetimístné statistiky Unie filmových distributorů se vešel ještě Hastrman s Karlem Dobrým v hlavní roli a přírodovědný dokument Planeta Česko.