Robert Luketic | foto: Corbis, Profimedia.cz

V novém Dallasu chci i tryskáče, míní Luketic

  • 6
Režisér Robert Luketic si brousí zuby na natočení filmu inspirovaného úspěšným americkým seriálem Dallas. Podrobnosti o svém filmu však úzkostlivě tají.

Dvaatřicetiletý Luketic stále ještě odmítá potvrdit herecké obsazení chystaného filmu, o němž kolují zvěsti, že se v něm mimo jiné objeví Brad Pitt, John Travolta a Catherine Zeta-Jonesová.

Režisér je nesdílný i ohledně šeptandy, že Travolta ztvární "padoucha" 'džejára' Ewinga.

"Nemám dovoleno komentovat cokoliv, co má něco do činění s obsazením rolí pro Dallas. Nemohu dokonce ani popřít dohady a fámy. Ale bude to hvězdné obsazení," pravil tajemně.

Luketic strávil léta přípravou projektu a značný čas pobýval s nejzazobanějšími texaskými rodinami.

Hodlá vynaložit celý majlant na luxusní vily a soukromé tryskáče, protože televizní seriál prý zdaleka nevystihl skutečné bohatství rodiny ropného magnáta.

Seriálová Ewingova rodina je podle něj jen ubohým chudým příbuzným skutečné dallaské smetánky.

"Mají bohatství, o jakém se vám nezdá ani v těch nejbujnějších snech - ti lidé vlastní jaderné elektrárny, patří jim zdravotnická zařízení v malých zemích, v jedné rodině mají všechny děti vlastní tryskáče, které jim stojí přímo před domem," řekl v rozhovoru poskytnutém webové stránce Moviehole.

Luketic nicméně připouští že nebude natáčet na existujícím ranči Southfork, kde se odehrával TV seriál.

"Postavíme nový Southfork. Vedle domu vybudujeme runwaye a požádáme Federální úřad pro letectví o povolení, abychom mohli postavit dočasnou letovou věž. Ve filmu chceme i Boeing 747," dodal režisér.

,