Ošklivka Katka - Kateřina Janečková

Ošklivka Katka - Kateřina Janečková | foto: archiv TV Prima

TV tipy na pondělí: Mel Gibson a jiné ošklivky

Dnes večer se můžete podívat s účastníky zájezdu k moři, s Melem Gibsonem se zapojíte do občanské války anebo zjistíte, zda ti, co chodí do televize, mluví jen pravdu a nic než pravdu.

PONDĚLÍ 25. SRPNA
z pořadu Nic než pravdaTelevizní událostí dnešního večera je bezesporu česká mutace kontroverzní soutěže Moment of Truth, uváděná pod názvem Nic než pravda (Prima, 21:10). V ní bude moderátor Petr Šiška nebohým soutěžícím klást záludné otázky - odpoví-li na všechny pravdivě, vyslouží si solidní peněžní obnos.

Účastníci zájezdu Na své si ale přijdou i čistě filmoví diváci. V nabídce jsou osvědčení Účastníci zájezdu (Nova, 20:00), tedy filmový debut Jiřího Vejdělka podle románu Michala Viewegha o autobusovém zájezdu k Jadranu, a historický velkofilm Rolanda Emmericha s Melem Gibsonem a Heathem Ledgerem Patriot (Nova, 22:25). Ten vypráví o farmáři-vdovci z Jižní Karolíny, který s právě probíhajícími boji nechce mít nic společného. Osud si ale nevybírá a on se navzdory svému přesvědčení ocitl spolu se svým synem uprostřed boje za nezávislost.

Ti, kteří hltají osudy primácké Ošklivky Katky (Prima, 20:00) a letní reprízy je přestaly uspokojovat, nechť slaví - ode dneška začínají premiérové díly.