Tom Cruise - Americký herec Tom Cruise sledoval zápas Ligy mistrů Sevilla - Glasgow Rangers. | foto: AP

Spekulace kolem Cruise: Čtvrtý díl je jeho poslední, nahradí ho Sawyer

  • 2
Fanynky, které ve středu zastihly Toma Cruise při natáčení na pražském Vyšehradě, už mají v hledáčku nový magnet. Do čtvrtého snímku akční série Mission: Impossible, který se po Česku má natáčet ještě v Dubaji a ve Vancouveru, totiž brzy nastoupí další hvězdy.

Podle hollywoodských zdrojů se po Cruisově boku objeví ruský herec Vladimír Maškov známý z 15 minut či Kauzy CIA a jeho švédský kolega Michael Nyqvist, jenž září ve všech třech filmech natočených podle knižního hitu Milénium – oba v rolích padouchů.

Největším trhákem jsou ovšem zvěsti o účasti Joshe Hollowaye alias Sawyera z kultovního seriálu Ztraceni. Herecký idol, jenž v roli televizního sexy trosečníka strávil šest let, by se měl stát novou posilou týmu špičkových tajných agentů, jimž vévodí Cruisova postava jménem Ethan Hunt.

Josh Holloway v seriálu ZtraceniV neposlední řadě už se objevily spekulace, že případný další, pátý díl by mohl být doménou jiných herců, například Jeremyho Rennera nebo právě nováčka Hollowaye. Podle některých zdrojů totiž Cruisův hrdina v právě natáčené "čtyřce" zahyne.

Produkce Mission: Impossible 4 zatím mlčí. Potvrdila pouze, že nejdelší dobu ze všech zahraničních zastávek stráví v Dubaji a že do kin film přijde v prosinci 2011.