Hrdinové seriálu Simpsonovi

Hrdinové seriálu Simpsonovi | foto: Prima Cool

Simpsonovi v nové sérii prozradí, jak předpovídají budoucnost

  • 3
Trump prezidentem Spojených států, pandemie koronaviru, útok na newyorská dvojčata, přehrávač iPod či chytré hodinky. To všechno předpověděli Simpsonovi. Tvůrci slíbili, že v nejnovější sérii odhalí, jak budoucnost zjišťují. Na Prima Cool startuje 34. řada 26. června.

K odhalení jednoho z největších tajemství seriál dospěje hned v první epizodě s názvem Jak se vlastně želva hledá? Homer Simpson se v ní nečekaně stane vůdcem skupiny konspirátorů, která pátrá po želvě ztracené ze springfieldské zoo. Jenže přitom narazí na mnohem větší a temnější tajemství.

V závěrečné scéně dílu pak otec rodu Homer prohlásí: „A když už probíráme neuvěřitelné věci, já jsem slyšel o kresleném seriálu, který předpovídá budoucnost. Možná bychom si ho měli pustit a zjistit, co se stane.“ Následuje záběr, ve kterém Simpsonovi opět ukazují jednu ze svých předpovědí.

Co se ještě stane v premiérové řadě, která obsahuje dvaadvacet epizod? Homerova manželka Marge třeba začne sportovat a trenér ji postupně okouzlí, dcera Líza prokoukne chyby americké justice a dostaví se rovněž hned dva čarodějnické speciály k Halloweenu.

Příběhy animované rodinky ze Springfiedu se vysílají od roku 1989 a ještě zdaleka nekončí, produkce už potvrdila výrobu řad s pořadovým číslem 35 a 36, čímž se celkový počet epizod přehoupne přes osm set.