S čerty nejsou žerty

S čerty nejsou žerty | foto: Pressdata

Vánoce na Primě se Sám doma i Pretty Woman. Silvestr zahájí Inkognito

  • 7
Filmy Pretty Woman, Sám doma nebo S čerty nejsou žerty se objeví ve vánoční nabídce televize Prima. Na poslední den roku se chystají speciály pořadů Máme rádi Česko, Inkognito, 7 pádů Honzy Dědka a Prima Partička.

Prima začne ladit vánoční atmosféru už od začátku prosince. Sobotní odpoledne obsadí filmy Vánoční setkání s láskou, Vánoční výhra, Tajemství vánočního jmelí a Vánoční naděje, páteční večery budou patřit premiérám českých filmů Střídavka, Za vším hledej ženu a Indián.

Vánoční maraton odstartují Pohádky pro Emu, poté Pretty Woman a 23. prosince Cruella. Na Štědrý den a Boží hod přijdou dva díly série Sám doma,, na Štěpána se vrátí pohádka S čerty nejsou žerty a v dalších dnech Princ a Večernice, Třetí princ a Strašidla.

Poslední večer v roce začne Inkognito – Silvestr 2023, kde se budou skrývat Dana Batulková, Václav Faltus a Richard Krajčo. Do Silvestrovských 7 pádů Honzy Dědka se chystá setkání s Václavem Koptou, Jitkou Čvančarovou, Zbigniewem Czendlikem a Uršulou Klukovou, k přípitku dovede klasická sestava Partičky s výhercem soutěže Partička Nová krev.

Ze zahraničních filmů svátky na Primě obsáhnou Poslední souboj, Knihu džunglí, Uličku přízraků či novoroční Ztracené město. Na Prima Cool se objeví třeba sci-fi Duna nebo dva díly filmu John Wick.