Diskuze

Na novou vlnu máme lidi, filmy zatím ne

Dotočil znělku pro červencový karlovarský festival a příběh pro zítřejší přehlídku Superosma, chystá Hvězdy v očích, celovečerní film v kuloárech přezdívaný Samotáři II, jehož scénář napsal s představitelem hlavní role Jiřím Macháčkem. A oslavil Kristova léta. "Miloš Forman jednou líčil svůj pocit, že do třiatřiceti jel nahoru, pak se ocitl na kopci, viděl vše pod sebou a od té doby sjíždí dolů. Uvidíme," říká David Ondříček, režisér generačních hitů Šeptej a Samotáři a syn Miroslava Ondříčka, kameramana nejednoho Formanova filmu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mojo

24. 6. 2002 14:57
***
Nejsou lidi ani nápady. Jeden vykrádá druhého nebo přímo sám sebe (viz Rok ďábla). Už z toho, co David o svém filmu řekl na mne dýchá jeho atmosféra: bezradnost! A bude to bezradnost i filmařská. Nechci být špatným prorokem, ale obávám se toho. A bezradnost filmařská vyplývá z bezradnosti našich životů. Neumíme točit (psát) silné příběhy, protože se silné příběhy bojíme žít. Žijeme náhražku, a proto i náhražku točíme.
0 0
možnosti

Tomík

25. 6. 2002 7:07
Re: ***
Tak zkus natočit něco sám!
0 0
možnosti

Robert Buchar

24. 6. 2002 4:46
Ahoj Davide,
good to hear from you again. Lidi je vsude dost. Ale co s tim? Ale nekdy to zase vypada ze nejsou lidi. Who knows. Robert/Chicago
0 0
možnosti