Karel Gott bude hostem pořadu Chart Show

Karel Gott bude hostem pořadu Chart Show | foto: Jan Zátorský, MAFRA

Karel Gott se vrací na obrazovku. Na Nově zahájí pořad Chart Show

  • 19
Nova připravuje premiérové epizody zábavného pořadu Chart Show. Odstartují v sobotu 18. února a hned v úvodu bude hostem Karel Gott. „Natáčení prvního dílu věnovaného kultovním hitům, kde vystoupí Karel Gott, nás teprve čeká,“ dodala Martina Vrňáková z Novy.

Základem pořadu Chart Show jsou tematické žebříčky nejúspěšnějších hitů, moderátorem bude Libor Bouček. Společně se zakladatelem Akademie populární hudby Martinem Hrdinkou odhalí žebříčky českých i zahraničních písní a na konci každé epizody vyhlásí, která získá první příčku.

Libor Bouček

Jsem moc rád, že pozvání do Chart Show přijal i Karel Gott, setkání s ním jsou vždycky nezapomenutelná,“ uvedl průvodce cyklu Bouček, který zároveň píše scénář pořadu. Vystoupí také skupina Lunetic a ve studiu bude sestavu písní glosovat mimo jiné Ondřej Brzobohatý.

V dalších dílech Chart Show odhalí například žebříček hitů z osmdesátých let, populárních skladeb z filmového plátna nebo melodií z diskoték. Zazpívají je Lucie Bílá, Petr Janda či skupina Elán, pořad se bude na Nově vysílat každou sobotu večer.