Diskuze

Filmové premiéry: Transformers odhalili tvář

Kdo by si ten nápěv z televizní reklamy nepamatoval: "Transformers skrývají svoji tvář". Staré časy si připomenout a u toho si i zanotovat mohou tento týden návštěvníci českých kin.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kohelet

15. 8. 2007 13:58
Nestojí to za to

Autor článku by se na film mohl nejdříve podívat a pak až napsat recenzi. Onen teenager není totiž klíčem k nalezení kostky, kterou roboti hledají, ale má brýle na nichž je zaznamenána původní poloha kostky. Ovšem roboti získají aktuální polohu z vojenského počítače takže dějová linie, která diváka zavede k onomu náctiletému je naprosto nelogická. Plus ona údajná přítelkyně je pouze spolužačkou. Kdyby se film držel prvních cca 10minut, tak mohl být povedený, ale pak začne parodie kolem Sama.

0 0
možnosti

Max.W

15. 8. 2007 14:06
Re: Nestojí to za to

Hele, si nejakej chytrej ne? Moc tady nemachruj... Ja s autorem clanku souhlasim... Popcorn jsem u toho mel a byl jsem spokojenej.

Jeste jsi zapomnel rict, ze ta jeho kocka je taky zlodejka aut. Ze ta zluta kara se jmenuje Bumblebee... Hlavni hodnej boss je Optimus Prime a zapornak MEGATRON;-D;-D Me se film libil... A to jsem na nem byl uz pred 3mi tydny... Neni nad film v originalnim zneni...

0 0
možnosti

www.ejob.cz

15. 8. 2007 13:37
Tento filmu bude jen o efektech, více od něj nečekám

:-), ale nechám se mile překvapit.

0 0
možnosti

makan.dacan

15. 8. 2007 13:15
..... a proto

Je nejdulezitejsi kolik film vydelal a ne jakej je. :-/Rv

0 0
možnosti