Dospěli, ale chuť na sex zůstává

  • 4
Z puberťáků se stali dospělí mladí lidé, nastává první zamyšlení nad otázkami manželského soužití, ale chuť na sex zůstává. Třetí pokračování lechtivé teenagerovské komedie Prci, prci, prcičky už dávno dává zapomenout na střední školu East Great Falls High, hlavní hrdinové z předchozích dílů se přesto znovu scházejí. Tentokrát při zvláštní příležitosti - čeká je totiž pravá americká svatba.

Před čtyřmi lety, kdy do českých kin vstoupila první ze tří částí trilogie, se Jim urputně snažil nalézt způsob, jak přijít o panictví, o dva roky později si již našel stálou známost.

Všechny jeho dřívější milostné problémy se nyní zdají jako pouhá banalita. Jima a jeho partnerku, flétnistku Michelle totiž čeká osudový životní krok. Jimova babička trpí nevyléčitelnou nemocí. Posledním jejím přáním je na vlastní oči vidět vnuka, jak si vede nevěstu před oltář.

A tak zásnuby nabírají nečekaně rychlý spád. Oběma zbývají už pouze dva týdny svobody a Jim spolu se Stiflerem se chystají uspořádat velkolepé rozločení se svobodou.

Scénarista Adam Herz opět neopoměl připojit oblíbenou scénu s penisem, která se objevuje v každém díle. Po Jimově příhodě s koláčem a lepidlem přichází na řadu holící strojek.

Kořením celého příběhu jsou také "hlášky" Jimova otce, který jako obvykle rozdává světácké rady a ponaučení do života typu: "Jo to za mých časů, jsem vydržel souložit i patnáct hodin v kuse."

Diváci se rovněž setkají s intelektuálem Fincherem či vypočítavým Stiflerem. Nechybí ani nevšední trapasy, v nichž Jim opět hraje hlavní úlohu.

V hlavních rolích se opět představí Jason Biggs jako Jim. Hereckou partnerku mu bude dělat Alyson Hannigan. Oproti přechozím snímků došlo ke změně na pozici režiséra. Tvůrce Paula Weitze a Jamese Rogerse vystřídal Jesse Dylan.

Prci, prci, prcičky - svatba
USA, 2003

scénář Adam Herz
režie Jesse Dylan
kamera Lloyd Ahern
hrají Jason Biggs
Seann William Scott
Chris Klein
Thomas Ian Nicholas Eddie Kaye Thomas
Eugene Levy
Alyson Hannigan
hudba Christophe Beck
původní název American Wedding
délka 97 minut
žánr komedie

Prci, prci, prcičky - svatba premiéry

kina 23. října 2003

Fotografie z filmu Prci, prci, prcičky - svatba.

Fotografie z filmu Prci, prci, prcičky - svatba.

Fotografie z filmu Prci, prci, prcičky - svatba.

Fotografie z filmu Prci, prci, prcičky - svatba.

Fotografie z filmu Prci, prci, prcičky - svatba.

Fotografie z filmu Prci, prci, prcičky - svatba.