Biser Arichtev | foto: David Neff, MAFRA

Režisér Arichtev: Kukačky stojí na skvělých hercích. Doplní, co je mezi řádky

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Rodinný seriál Kukačky o záměně dětí v porodnici válcuje v pátek večer konkurenci a jednoznačně sklízí úspěch u diváků. Pochází z dílny režiséra Bisera Arichteva, který už divácké hity natočil: rodinou retro ságu Vyprávěj, dobový seriál První republika...Bavili jsme se o manželství s herečkou Veronikou Arichtevou, i o tom, kdo ho přivedl na plac.
Kukačky

Jste spokojený s odvysílanými díly seriálu Kukačky? Koukáte se na ně? Kontrolně jsem na to mrknul, protože jsem chtěl vidět, jak to vypadá po technické stránce ve vysílání. V naší postprodukci ve studiu totiž máme při sledování ideální podmínky – dokonalý zvuk, obraz... Byl jsem zvědavý, jestli nedošlo k nějakému posunu. Odchylky jsou tak malé, že vzhledem k tomu, že má doma každý nastavenou televizi úplně jinak, to roli příliš nehraje. 

Více mě zajímaly reakce Veroniky (herečka Veronika Arichteva je režisérova manželka, pozn. red.). Smála se i dojímala nejen u prvního dílu, ale i u dalších. Takže to funguje, jak má. V průběhu vysílání mi taky chodí hodně hezkých zpráv od kamarádů, kolegů z branže nebo i od úplně cizích lidí přes sociální sítě. Točit televizní seriály mě baví a těší mě, když to diváci ocení. Je to odměnou nejen pro mě, ale i celý tým. Víte, zejména na sociálních sítích lidé snadno kritizují, ale spokojený divák většinou nemá pocit, že by se musel veřejně vyjádřit. A tak mám radost, že moje projekty mají většinově pozitivní odezvu. 

Původně jsem hrál se skupinou Kryštof já. Odjel jsem pak studovat a kapela postrádala jednoho muzikanta, a tak jsem jim dohodil bráchu a on už u nich zůstal.

Biser Arichtevrežisér

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se

Kukačky: Prémiové rozhovory