Diskuze

Stomp: Jak necítíte rytmus, jste po smrti

Tanečně-rytmická jednotka Stomp je v Česku jako doma. V pražském Kongresovém centru vystupuje potřetí, a přesto pro zájem publika musela přidat představení. Show, při které osm tanečníků rozehraje běžné předměty denní potřeby a různé haraburdí, lze vidět ještě dnes a zítra.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

(CZ)iN

21. 5. 2005 14:25
Nad ničím se zamyslet nemusíš, prostě na STOMPy jdi!
Hele, stačí ty STOMPáky vidět. Včera jsem na nich byl se svou milou a byl to pro nás pro oba fáňtastický zážitek! Skoro dvě hodiny skvěle propracovaný show, jejich choreografii bych dal jedničku podtrženou. A z čeho všeho dokážou ten rytmus vyloudit, nejvíc mě dostaly zapalovače a takové plastové trubky, na které hráli o podlahu. Anebo když tam pak nakráčeli s velkými barely na nohou, to se pak byl dusot! A do toho ještě občas grotesky na osvěžení publika - no fakt skvělý zážitek, příště půjdeme určitě zas.
0 0
možnosti

solsken

23. 5. 2005 11:59
Re: Nad ničím se zamyslet nemusíš, prostě na STOMPy jdi!
Ja jsem také STOMPy viděla a jak už zde psal (CZ)iN, bylo to naprosto úžasné představení  Nevím, co víc dodat, skoro dve hodiny jsem jen seděla a čuměla, z čeho všeho se dají vyloudit zvuky.
0 0
možnosti

leonel

21. 5. 2005 13:09
nad tím je třeba se zamyslet
Slovy Frasera Morrsiona: "Rytmus je první věc, kterou dítě slyší v děloze. Rytmus nás obklopuje celý život, a když ho přestanete cítit, znamená to, že jste po smrti."
0 0
možnosti