Americký komik Bill Burr

Americký komik Bill Burr | foto: PR

V padesáti se nechovejte jako čtyřicátníci, poradí v Praze komik Bill Burr

  • 3
Časopis Rolling Stone jej označuje za jednoho z nejlepších komiků všech dob. Zda je to skutečně tak, se nyní mohou přesvědčit i čeští diváci, Američan Bill Burr se totiž v lednu poprvé ukáže v Praze.

Do pražského Kongresového centra přiveze Bill Burr svou novou show s názvem 50, se kterou vyprodal Madison Square Garden. Bude v ní prý mluvit o stárnutí, jak naznačil v Noční show Conana O’Briena. Názorně prý mimo jiné naznačí, že v padesáti by se člověk neměl chovat, jako by mu bylo čtyřicet.

„V představení poskládaném z kompletně nového materiálu se můžeme těšit na upřímný a nekorektní humor, který se jen tak před něčím nezastaví,“ láká Kristýna Koreis za pořadatele, jimiž jsou Crown Comedy Club a  Fource Entertainment.

Padesátiletý Američan, který pravidelně vydává svůj  populární Monday Morning Podcast, se prosadil také na poli televize a filmu. Na Netflixu loni uvedl už pátý hodinový speciál Walk Your Way Out a v současné době chystá třetí řadu animovaného seriálu R jako rodina. 

Zahrál si mimo jiné ve filmu Hugha Jackmana The Front Runner, ve snímku Marka Wahlberga a Willa Ferrella Daddy’s Home či v Black or White s Kevinem Costnerem. Ohlasy sklidil za roli Kubyho v oblíbeném seriálu Perníkový táta.

Burrova show 50 má pražskou zastávku naplánovanou na 12. ledna, lístky už jsou v prodeji.