Tvorba legendární brněnské skupiny je na CD

B r n o - Kompletní tvorbu legendární brněnské undergroundové kapely Ještě jsme se nedohodli vydalo nyní na dvou CD nosičích brněnské vydavatelství Anne Records. Nahrávka sedmadvaceti písniček původně recesistického sdružení, které vzniklo na tanečním večírku počátkem osmdesátých let, rozmnožila originální edici archivních nahrávek neexistujících tuzemských rockových a alternativních skupin.

Po profilech skupin Máma Bubo, Ošklid a Z kopce přichází na řadu Ještě jsme se nedohodli. "První disk obsahuje live nahrávky skupiny z let 1982 a 1982. Jde často o náhodné záznamy," uvedl vydavatel Jan Kratochvil.

Druhé CD potom představuje nově mixované, původně studiové nahrávky ze srpna roku 1989. O rok později natočili Ještě jsme se nedohodli svoji první a jedinou vinylovou desku. " Z repertoáru skupiny na vydávaných dvou CD chybí pouze skladby Na tahu dáma a Ticho prosím, jejichž záznamy se nedochovaly," poznamenal Kratochvil.

Profilové dvojalbum kapely nese název Ona nová doba. V ručním papíru, z něhož je zhotovený přebal, jsou rozemleté notové záznamy kapely i dobové materiály. Jako bonus vydavatel k desce přidává knihu písňových textů Karla Davida, které vznikly v osmdesátých letech pro Ještě jsme se nedohodli, Ivu Bittovou a Dunaj, Lenku Veselou, Vladimíra Václavka a pro divadelního představení Ananas brněnského Ochotnického kroužku.