Diskuze

Mladí kuchaři v Chebu vařili z lokálních potravin, ozkoušeli tak bio

Ochutnat potraviny od místních farmářů, vyzkoušet, jak se z nich vaří, a také se o bioprodukci v kraji leccos dozvědět. Takovou možnost dostali studenti gastronomických oborů Integrované střední školy v Chebu. Budoucí kuchaře zasvětil do tajů práce s kvalitními surovinami šéfkuchař Martin Havlík.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemám už bohužel prostor pro nákup bio potravin. Už ale kupuju domácí,tradiční, farmářské, staročeské a když se chci rozšoupnout, tak babiččiny.

1 0
možnosti
Foto

Jestli pouziji dusikata hnojiva nebo fekalie je jedno - dusik jako dusik. Jen ty umnela hnojiva se lepe a presneji davkuji - nehrozi prehnojeni (kolik je v zumpe dusiku nikdo nevi) ...

A mirne plesnive potraviny maji bonus - rakovinne aflatoxiny a to se pocita :-).

Proste bio-shito k nezpalaceni ...

0 0
možnosti