Karlovarský spisovatel, recenzent a youtuber Jindřich Husička, který tvoří videa pod přezdívkou Pan Plešatý. | foto: Václav Šlauf, MAFRA

YouTube je nejpřísnější zaměstnavatel, říká recenzent hotelů Pan Plešatý

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Postrach hoteliérů, nebo nový internetový fenomén? Kousek z obojího má v sobě karlovarský spisovatel, recenzent a youtuber Jindřich Husička, který tvoří videa pod přezdívkou Pan Plešatý. Jeho tvorba přivádí ke sledování pravidelně přes čtyřicet tisíc odběratelů.

Diváci sledují, který hotel Pan Plešatý navštíví a často mu dávají tipy, kam přijet. Youtuber prozradil, jak jeho videa vznikají a nakolik se postava Pana Plešatého liší od Jindřicha Husičky, kterým je v civilním životě.

Jsme ve vašem podcastovém studiu v Karlových Varech. V současnosti ve městě i žijete. Čím vás Karlovy Vary přesvědčily přistěhovat se sem?
Toužili jsme po vlastním bydlení v centru. Jelikož se po náročných životních zkušenostech bojím velkých dluhů a nekonečných splátek, tak nám Karlovy Vary přišly cenově dostupnější než Praha, kde jsme bydleli v nájmu. Město se mi moc líbí, každé ráno začínám procházkou na kolonádu, kde vypiji lázeňský pohárek. Oceňuji, že jsou zde všechny služby, obchody, restaurace a veškerý servis, který často v podobně velkých městech chybí. Jsem městský člověk, mám rád vše kousek a v tom mi Vary vyhovují. Líbí se mi jejich až skoro sváteční atmosféra.

Začínal jsem s přezdívkou Plešatý Hovado, ale časem jsem cítil, že to bude chtít přece jen serióznější jméno. Pan Plešatý mi přijde jako dobrý kompromis.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se