Neznámý muž, kterého usmrtil vlak u Oloví.

Neznámý muž, kterého usmrtil vlak u Oloví. | foto: PČR

Vlak usmrtil v listopadu u Oloví muže, po jeho totožnosti policie stále pátrá

  • 3
Kriminalisté nadále pátrají po totožnosti muže, kterého srazil vlak u Oloví na Sokolovsku. Podle strojvedoucího měl stát v pondělí 13. listopadu na kolejích a když uviděl přijíždět vlak, na koleje si lehl. Následně došlo ke srážce.

Kriminalisté provedli v Oloví a okolí řadu šetření, a to jak mezi místními obyvateli, tak v řadě firem. Zemřelého však nikdo nepoznal. Muž dosud neznámé totožnosti u sebe neměl žádné osobní doklady ani žádné jízdenky z vlaku či autobusu, které by ho spojovaly s nějakým místem či osobou.

„Muž mohl do Oloví či blízkého okolí přicestovat za prací a sebevraždu spáchat ještě dřív, než se stihl s někým seznámit. Další variantou je, že muž tímto místem pouze projížděl a v Oloví se jen zastavil. Mohlo jít také o cizince, který se do Oloví dostal úplnou náhodou,“ uvedl mluvčí krajské policie Jakub Kopřiva.

„Vzhledem k tomu, že se kriminalistům dosud nepodařilo získat informace, které by vedly ke zjištění totožnosti, žádáme veřejnost o spolupráci. Pokud vlakem sraženého muže poznáte na fotografii, obraťte se, prosím, neprodleně na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo tísňovou linku 158,“ dodal policejní mluvčí.

Muž dosud neznámé totožnosti měl na sobě šedou bundu značky Southern, šedý svetr s červeným logem (černé a bílé pruhy) značky Southern Territory, modré tričko značky Identic, šedé kalhoty značky HM s černým páskem, červené spodní prádlo (trenky) a tmavě modré ponožky. Na levé ruce, konkrétně na hřbetu u palce, měl menší tetování ve tvaru srdce.