Diskuze

Příchod letecké školy na karlovarské letiště je blíž, ladí se smlouva

Návrh smlouvy se společností F Air má připravený karlovarské mezinárodní letiště vlastněné krajem. F Air tam chce během června otevřít leteckou školu pro výcvik pilotů civilních letadel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak nevím. Letiště je mimo město, kolem je vcelku prázdno a letecká škola je dobrý nápad pro využití jinak docela prázdného letiště. A hlavně - pokud si postavím dům vedle letiště, musím počítat s tím, že tam budou létat letadla. Připomíná mi to náplavu, která si postaví barák na venkově a pak si chodí stěžovat, že u sousedů štěká pes a kokrhá kouhout.

1 0
možnosti

Podle mě je to výborná příležitost jak využít místní letiště, které je jinak značně nevytížené. Pokud by to ve Varech náhodou nevyšlo, mohli by zkusit Pardubice.

3 2
možnosti

Zas ti aktivisti...

1 2
možnosti

Majitelům těch pár penzionů v lese asi nedošlo, jak mohou být někteří piloti ve výcviku solventní klientela :)

5 2
možnosti

Naprostý souhlas:-). Zapamatujme si jména a obličeje těch, co tak vehementně protestují a mávají těmi plácačkami se srdceryvnými hesly. Jsem přesvědčen, že ti samí budou zanedlouho lákat klienty letecké školy do svých penzionků a privátů a přiživovat se na nich. Stálo by za to napsat o nich za pár let malou reportáž pro IDNES.cz.;-D

2 1
možnosti
Foto

Vždyť je tam pustina, jen ať lítají tam.

2 4
možnosti

O42n47d30ř53e75j 28V61o41l78f

26. 4. 2019 16:32

Byl jste někdy v Karlových Varech? Očividně ne

0 1
možnosti