Diskuse k článku
Jídlo pomáhá odstranit zdravotní potíže, říká poradkyně pro léčivou výživu
Správná strava nemusí být drahá, vařit se dá i z plevele, říká Simona Šafránková. Vhodně zvolenou stravou navíc podle ní mohou lidé přispět k výraznému zlepšení svých zdravotních obtíží. Poradkyně pro léčivou výživu to vidí u klientů, kteří za ní míří s bolestmi, zažívacími potížemi, nadváhou i psychickými problémy.
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Zobrazit příspěvky:
Všechny podle vláken Všechny podle času
![]() |
J90a45r80o30m78í88r 71Š73r39á89m20e67k 3927866967882Hlavní výhoda našeho druhu je to, že jsme, co se týče nutričních potřeb, do značné míry popelnice. Takže bez újmy na zdraví přežíváme i nápady nejrůznějších samozvaných odborníků na výživu, dokonce i takových, kteří jsou méně krotcí než paní Šafránová. |
![]() |
K14a19r65e20l 82N81o41v24á75k 4449326230857rozumně napsáno, také takřka v každé větě je na něj odkazováno |
![]() |
B11o65h76u76m41i71l 36P24e22t52r98a19s 1213744811472Co se tyce toho plevele, i koprivy jsou vyborne. |