Diskuze

Nejčastější věta? Nechtějte být stará. Taxikář pro seniory musí být i psycholog

Není taxikář jako taxikář. Řidička Radka Fialová z Jihlavy má specifickou klientelu. Jsou to nejčastěji senioři, kteří nemají jiný způsob, jak se přepravovat. „Příbuzní, děti či vnoučata jsou daleko nebo pracovně vytížení a oni nemají na koho se obrátit. A nebo jsou úplně osamělí,“ popisuje taxikářka pro seniory.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DC

Já tedy nevím, ale taxi je odjakživa komeční služba. Kdo na to nemá, ať taxíkem nejezdí. A taxikáři si vydělávají velmi slušně. Škoda že u nic nejezdí Bolt, to by takové taxikářky nepotřebovaly. Boltem běžně jezdím za 50 Kč, takže ještě levněji. Taxikáře by měly zrušit. Bolt je to nejlepší, co nás potkalo.

0 0
možnosti
NB

Taky vás odveze Bolt za 80 Kč z jednoho konce Jihlavy na druhý jako Senior taxi? S Boltem mám zkušenosti dobré i špatné, bohužel s ním tady v Praze jezdí hodně Uzbeci a nejsou moc seriozní (čekáte 10 minut a zruší jízdu, protože mají lepší zakázku). Od devadesátiletých lidí nejde čekat, že by si poradili s aplikací.

0 0
možnosti
MB

Dobrý den, paní by mohla vyhlásit na podporu taxi nějakou sbírku (pokud to není v rozporu s dotací), nebo sama na sebe, aby se uživila. Lidé (i já) rádi přispějí na dobrou věc. Michal

3 1
možnosti