- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
jakypak zápach...normální turecká sváteční vůně...
Kebab jsem žral jen jednou, vice uz nikdy. Hnus a hnus, tyhle turky nam byl čert dlužen.
Bohužel todle dokazuje, že jsme žumpa Evropy oprávněně. Každý rok desítky kebabáren v ČR zavřeny kvůli hygieně. Tradičně nechlazené zkažené maso. Dle testu MF DNES místo skopového nebo hovězí tam dávají kuřecí separát. A stejně mají všude plno a česká veřejnost si pochvaluje jak to mají mňam mňam a levné :D
Kebab jedině udělaný doma z koupených českých surovin, ano jde to a stačí gril.
Česká liberální omladina 15-25 let už se těší na další kebab k obědu :D :D :D
Z článku není patrné, co v tom autě páchlo. Jestli skopové, nebo Turci.
Znehodnotit tolik pochoutky to je hřích
Přeji dobrou chuť všem, kdo si pochutnávají na mohamedánském döner kebabu
...a nemá se jehněčí ponechat 2 dny odležet v chladírně. A venku je dnes max do 7° .
Proč to znehodnotili?Měli je to nechat ochutnat, protože to bylo jako surovina na kebab