Diskuze

Policisty zarazil zápach, Turci v dodávce pašovali půl tuny skopového

Netradiční prohřešek museli řešit celníci na Vysočině. Policisté je přivolali k prohlédnutí dodávky, kterou zastavili na 153. kilometru D1. Udivil je totiž zápach, který se z vozu cizinců šířil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jakypak zápach...normální turecká sváteční vůně...

0 0
možnosti

J61a17n 11M21a94t19ě49j66k29a

24. 12. 2019 8:22

Kebab jsem žral jen jednou, vice uz nikdy. Hnus a hnus, tyhle turky nam byl čert dlužen.

5 0
možnosti

D72a24d16a10k 10P22e89t50r

24. 12. 2019 5:00

Do Prahy, to je pomsta za co?;-D

1 0
možnosti

...za Milion chvilek...;-D

3 0
možnosti

Bohužel todle dokazuje, že jsme žumpa Evropy oprávněně. Každý rok desítky kebabáren v ČR zavřeny kvůli hygieně. Tradičně nechlazené zkažené maso. Dle testu MF DNES místo skopového nebo hovězí tam dávají kuřecí separát. A stejně mají všude plno a česká veřejnost si pochvaluje jak to mají mňam mňam a levné :D

Kebab jedině udělaný doma z koupených českých surovin, ano jde to a stačí gril.

2 2
možnosti

Česká liberální omladina 15-25 let už se těší na další kebab k obědu :D :D :D

2 0
možnosti
Foto

Z článku není patrné, co v tom autě páchlo. Jestli skopové, nebo Turci.

6 0
možnosti
Foto

J31a58n 24B19r52a50u65n

24. 12. 2019 6:18

Obé je správně;-D

3 0
možnosti

Znehodnotit tolik pochoutky to je hřích;-O!!

0 0
možnosti
Foto

Přeji dobrou chuť všem, kdo si pochutnávají na mohamedánském döner kebabu:-P

10 0
možnosti

J33i70ř67í 77A20l70t57m56a71n

23. 12. 2019 14:27

...a nemá se jehněčí ponechat 2 dny odležet v chladírně. A venku je dnes max do 7° .;-D

0 0
možnosti

Proč to znehodnotili?Měli je to nechat ochutnat, protože to bylo jako surovina na kebab!!!!!!

4 0
možnosti