Osmapadesátiletý řidič nepřežil střet tří aut na Havlíčkobrodsku

  • 25
Při tragické nehodě na Havlíčkobrodsku ráno zemřel řidič osobního auta. Stalo se tak při srážce tří vozidel na silnici I/38 u Skuhrova. Hlavní tah mezi Havlíčkovým Brodem a Kolínem musel být na několik hodin úplně uzavřen.

Nehoda se stala krátce po páté hodině ráno. „Došlo ke střetu tří vozidel - jednoho osobního vozu, dodávky a nákladního automobilu,“ uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková.

Následky dopravní nehody jsou fatální. „Srážku nepřežil šofér osobního vozu. Jednalo se o osmapadesátiletého muže, který cestoval ve vozidle sám,“ dodala Čírtková s tím, že řidič dodávky se zranil lehce a řidič nákladního auta vyvázl bez zranění.

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému, průběh nehody vyšetřují kriminalisté z Havlíčkova Brodu. Zatím vědí jen to, že řidiči dodávky i nákladního auta nebyli pod vlivem alkoholu.

Místo dopravní nehody bylo od časného rána neprůjezdné. Až teprve krátce před 11 hodinou oznámila policie, že silnice u Skuhrova je opět volná.

K nehodě došlo ve Skuhrově na Havlíčkobrodsku na silnici I/38.

K nehodě došlo ve Skuhrově na Havlíčkobrodsku na silnici I/38.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz