Diskuze

Sjezdovky na Vysočině ukončily sezonu. Tragická zima, zlobí se vlekaři

Nejhorší za poslední roky a ztrátová. Taková je letošní lyžařská sezona pro provozovatele skiareálů na Vysočině. Letos museli sjezdovky kvůli počasí zavřít už o měsíc dřív než bývalo obvyklé. Jako poslední, až do neděle, jezdil Šacberk u Jihlavy. Vlekaři proto přemýšlí, zda má toto podnikání ještě vůbec smysl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P96e97t51r 50M59a88c12h

4. 3. 2024 17:27

Nemá, už tuto dementní zábavu konečně zrušte, jen to devastuje přírodu. Klimatické změně je potřeba se přizpůsobit, sníh nebude. Musíme v naší krajině zadržovat vodu a ne ji vykácet kvůli sjezdovkám. Investujte do obnovy krajiny, lidé tam budou rádi jezdit relaxovat.

8 2
možnosti
FH

Říkáte, že musíme zadržovat vodu v krajině. Kde jinde než na sjezdovkách ten sníh drží nejdéle a tudíž tam je ta voda zadržovaná déle? A vězte, že těch vykácených stromů kvůli sjezdovkám je opravdu minimum. Chápu, že pro vás jako gaučového specialistu není lyžování oblíbené ale je potřeba se taky občas zamyslet a uvědomit si, že nejste na planetě jediný s jediným správným názorem.

4 4
možnosti
JK

J70a68n 22K24a16v68a72n

4. 3. 2024 12:13

Tak muzou nahoru vozit lidem kola, to je zivot.

8 0
možnosti
VT

Na Vysočině ne, tady jsou ty kopce malé, to se cyklistům nevyplatí. Prostě tu bude za pár let sjezdovek polovina a pak nic.

1 1
možnosti