Diskuze

Prázdninové cestování po Vysočině žádá pevné nervy, opravují se stovky úseků

Semafory, zúžení, kolony, uzavírky a objížďky. To jsou slova, která důkladně poznávají řidiči na Vysočině při prázdninovém cestování. Jízda autem je pro ně letos o dost složitější než kdy dřív. K omezením na D1, které jsou v posledních letech stálicí, se přidávají opravy na silnicích nižších tříd.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

Na silnicích v ČR je krásně to, že by jako člověk se nikdy nedožijete toho že by jste některé léto někam mohli jet v klidu.

Kvalita silnic a i těch nových je tak zoufalá, že až se tohle všechno opraví, začne se jinde znova a takhle pořád dokola, nekonečný kolotoč, pak ve městě se začne třeba kanalizace dělat a podobné ptákoviny a pořád a pořád to stejné.

0 0
možnosti
Foto

Jo, není nad to, když člověk jede po hezké, relativně nové silnici, kde normálně valí jako prase klidně 130 a najednou tam je několik kilometrů omezení, jako kdyby tam zapomněli značky. Minulý víkend se frézoval kousek silnice za Pravíkovem (tak cca na 1km provoz kyvadlově na semafor) a pak je na dalších asi 5km (až za Božejov) omezení na 50 a zákaz předjíždění. Nepochopil jsem, ale naštěstí tam nebyla hlídka. Rv

0 0
možnosti
LM

Prazdninove cestovani po Ceske republice zada pevne nervy. Minuly vikend jsme z domova na Morave jeli na jeden znamy hrad a na trase 60 km byly 4 semafory a dve uplne objizdky zavrenych silnic po takrka polnackah, pricemz jednu jeste brzdil vyvraceny kamion

0 0
možnosti