KOKTEJL BOHEMIA RHAPSODY
4 cl Jahodového likéru, Monin
2 cl Cinzano Limetto
1 cl Passionfruit sirupu, Monin
2 cl Limetového freshe
Bohemia Sekt rosé brut
zástřik limetovou kůrou
Jak na drink:
Dávkujte vše mimo sektu do šejkru a důkladně promíchejte. Přes barové sítko přelijte do předem vychlazené flétny a dolijte sektem. Proveďte zástřik limetkovou kůrou a ozdobte ovocným závěsem.
KOKTEJL PLNÝ VÁŠNĚ
4 cl Pražské vodky
3 cl bezového Moninu nebo sirupu
1 cl limetkové šťávy
6 cl čerstvé šťávy z růžového grapefruitu
Bohemia Sekt rosé demi sec
jahody na ozdobu
Jak na drink:
Do sklenice postupně nalijte vodku, sirup, limetkovou a grapefruitovou šťávu a zalijte Bohemia Sektem rosé. Drink dozdobte jahodou a podávejte.
DIVOČÁK
4cl Dynybyl Special Dry Gin
1 citrónu
2cl borůvkového sirupu
ledová tříšť
Jak na drink:
Ve sklenici na whisky rozmačkáme půl citrónu nakrájeného na kostky, přidáme ledovou tříšť, Dynbyl special dry gin a sirup. Důkladně vše promícháme a znovu doplníme ledovou tříští.
FRANCOUZSKÝ KOKTEJL
0,6 dl sherry
0,3 dl vermutu, např. Metropol Bianco
0,4 dl Dynybyl Griotte
citronovou kůru
koktejlovou třešeň
Jak na drink:
Sherry, vermut a Dynybyl Griotte protřeste v šejkru s ledem a sceďte do koktejlové skleničky. Navrch drinku položte tenký plátek citronové kůry a třešeň.
PRAŽSKÉ JARO
4 cl Pražské vodky
5 cl jahodového džusu
Bohemia Sekt Brut
Jak na drink:
Do skleničky postupně přidávejte 5 cl jahodového džusu, 4 cl Pražské vodky a nakonec dolijte Bohemia Sekt brut. Pomalu a opatrně a nemíchat!