Ingredience Na maso: 2 kuřecí prsa Na dip: 250 g řeckého jogurtu Na dohotovení: 1 salátové okurky |
1. Kuřecí prsa očistíme, osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme olej a opečeme je z obou stran dozlatova. Necháme je chvilku odpočinout a poté nakrájíme na plátky.
2. Jogurt smícháme s prolisovaným česnekem, římským kmínem a olivovým olejem. Dle chuti osolíme. Zeleninu očistíme, okurku nakrájíme na kolečka, rajčata na měsíčky a papriku na nudličky.
3. Tortilly postupně opečeme nasucho ve velké pánvi a pomažeme připraveným dipem. Do každé rozdělíme dva listy salátu, zbytek pokrájené zeleniny a kuřecí maso.
4. Tortilly posypeme nastrouhaným čedarem a zamotáme do wrapu. Spodní část upevníme směrem dovnitř. Podáváme se zbývajícím vychlazeným dipem.