Čtvrtek 29. října 2020, svátek má Silvie
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Čtvrtek 29. října 2020 Silvie

Diskuse k článku

První dojmy: nový Assassin’s Creed mnohé naštve, ale hraje se skvěle

Vydali jsme se do Londýna podívat se, jak se povedl restart už poněkud vyčpělé série Assassin’s Creed. Všechny fanoušky můžeme uklidnit, Origins jsou přesně tím svěžím vánkem, který hra potřebovala.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J50o46s78e92f 88J75u91h33á89s97z 1559552958

Zatimco Wolfenstein vychazejici tento mesic me nijak nezaujal, Assassin's Creed je moje oblibena serie a Egypt me podle videi a previews hodne zaujal. Nedohral jsem Unity, nezacal jsem jeste ani Kenwaye / Syndicate, ale sakra ja je snad preskocim a pujdu na Egypt rovnou.... Vypada to fantasticky.

0/0
6.10.2017 6:42
Foto

G15a42b92r93i66e59l 36H69o12r14t29e57n 9391969733534

"Origins určitě naštvou spoustu stávajících příznivců"

Proč? Pokud to nedopadne jako s trojkou či Syndicate, nebo nedejbože s Unity, tak k naštvání nebude důvod...

0/−2
5.10.2017 18:07
Foto

D16a91v83i80d 69F48a68k96t66o81r 2341375876298

trojka nikoho nenaštvala a osobně ji považuji za velice slušný díl. Unity po půl roce byla skvěle hratelná a syndicate taky není špatný. V origins mě dost štve ten nový souboják a jakési RPG elementy, co se dnes cpou všude... snad to ale dobře dopadne

+1/0
5.10.2017 23:03
Foto

G79a55b50r10i53e18l 68H71o80r90t64e82n 9471429583444

"trojka nikoho nenaštvala"

Mluvte laskavě za sebe. V rámci AC nic nudnějšího není a doufejme, že už nikdy nebude. Od hráčů má průměrné hodnocení 6.3 a kdybyste se o to zajímal, tak čím dál hráč došel, tím víc byl obvykle naštvanější.

Co se Unity a Syndicate týče, shoduji se s tím, co napsal Honza Srp a zjevně nejsem sám, když po velmi vlažném přijetí AC:S Ubisoft oznámil, že kritiku přijímá a další díl bude restarteem celé série.

0/−1
6.10.2017 9:19
Foto

H58o77n27z79a 82S15r70p 9744363652738

Já se bojím to napsat, ale mě se trojka opravdu líbila :-) Unity mi také nepřijdou nejhorší, za to mě třeba nebavila ta část Black Flag, která se odehrávala na lodích. Inu sto lidí, sto chutí. Nejhorší mi přišel Syndicate.

+1/0
6.10.2017 11:03
Foto

J94a37r83o35s98l80a81v 34T72r16o39j53a65n 3848439210927

no vidíte a já to má zase tak že Black Flag mě nebavil na lodích, jinak super, Unity mě totálně unudilo a naopak Syndicate sem si nekonečně užil na 100%. :D

0/0
6.10.2017 16:24
Foto

G26a86b10r35i48e31l 33H55o19r18t46e73n 9841759733864

Berte to v kontextu, reagoval jsem na mluvčího planety Země. Jinak samozřejmě vím, že se dokonce i ta trojka některým lidem líbila, byť má myslím nejhorší hodnocení hráčů v sérii. A propos, dohrál jste ji?:-)

0/0
6.10.2017 17:19
Foto

P43a72v44e95l 64K64a11f64k18a 9844387291348

Za dva roky, odladěné v komplet edici a se všemi DLC za 500 super koupě :)

0/0
5.10.2017 14:31
Foto

J93a49k93u77b 58B49o65h48o56n15ě60k 8785886719457

Hmmm, že by mě konečně nějaká hra ze světa AC mohla i bavit?

(první díl jsem dohrál jednou, protože to bylo něco nového, ale ke konci mě to už nudilo, druhý díl mi potvrdil, že to fakt není pro mě a a i tak vychvalovaný pirátský díl jsem nakonec nedohrál)

0/−1
5.10.2017 9:26
Foto

T87o40m65á65š 32H22u98b25á37l60e84k 9443276629928

Boze AC4 je dle me a kamaradu The Best !

+1/0
5.10.2017 22:22
Foto

J14a30k57u23b 95B79o16h27o34n31ě94k 8255386459857

Připomeňte mi, abych nikdy nehrál s vámi a vašimi kamarády ;-)

0/0
6.10.2017 10:21
Foto

M74i39l28o56š 96K97r62u67m38p 2814497774

No nwm, tvrdíš, že je to restart a svěží vánek, ale podle následujícícho popisu to vypadá, že je hra zase úplně stejná jako předtím. Kompas místo minimapy to fakt nevytrhne.

A za dvě hodiny jsi toho stihnul fakt hodně.

0/0
5.10.2017 8:26
Foto

H80o22n41z44a 37S95r69p 9794513842558

Divil byste se ale vliv kompasu je docela zásadní na vnímání hry. Jinak je ze hry v podstatě RPG s kompletně přepracovaným soubojovým systémem a daleko větším využitím střelných zbraní. Mě to přijde jako veliká změna.

Za dvě hodiny jsem dokončil příběhovou linku, která byla k dispozici + spoustu nepovinných aktivit, myslím, že po dvou hodinách už si lze udělat docela slušnou představu.

+8/0
5.10.2017 8:45
Foto

J26a69r65e94k 50J62a29k41u55b11č66e29k 7699110738318

Naprosty souhlas, tech citelnych zmen je tam opravdu hodne a vypada to, ze vesmes spravnym smerem. Diky za preview!

+2/0
5.10.2017 10:44

Máme podvyživené děti? Trend „zdravého“ stravování je tragický, říká odborník

Premium Špenát je hnusný, rajčata taky. Do školní jídelny nechodíme, tam nám nechutná. Jíme jen špagety a pizzu. A tak dál....

Jak vyležet ‚lehký covid‘. Praktičtí lékaři radí, jak na samoléčbu

Premium Tak jako jiné virózy i obávaný covid-19, pokud zaútočí jen v mírné či střední síle, se musí doma prostě a jednoduše...

Generace nevzdělaných dětí. Jen málokdo dělá při distanční výuce pokroky

Premium Je osm hodin ráno, učitel zakládá virtuální místnost, do které se postupně připojí žáci. Jednomu nejde mikrofon,...