Diskuze

Hradec dává k adopci padesát psů z množírny, uspějí nejrychlejší zájemci

Útulek v Hradci Králové začal nabízet zájemcům psy zabavené z množírny. O čivavy či buldočky pečuje už dva měsíce. Dokud však asi sedmdesát zvířat bylo v majetku původního chovatele, město je nemohlo dát k osvojení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vyhřátá trouba podmínkou. Česnek v ceně.

0 3
možnosti

Psa z množírny ani zadarmo. Málokdo si totiž uvědomuje, že mají často různé defekty, které nemusí být hned vidět a ve finále, tak bude veterinární péče stát více, než pes s papírama z chovné stanice, kde je daleko menší pravděpodobnost nějakého defektu v genomu. A to už ani nemluvě, že z počáteční radosti může být tak dosti hořká zkušenost, která může od pořízení jiného psa ty citlivější spíše odradit.

3 0
možnosti

A pejsky bych nedával zájemcům zadarmo, aby si je nebrali jenom tak z nálady a coronové nudy.

2 0
možnosti
Foto

Není náhoda, že tahle množírna množí plemena, která běžně s PP stojí kolem 20 tisíc. Za to mohou socky, které chtějí drahého psa, ale nemají na něj peníze a dokud bude poptávka existovat, vždycky se najde někdo, kdo bude psy nelegálně množit.

9 0
možnosti

Je možný si to vzít i pro hada nebo jen na chov? Přeci jen se jedná o mix, který bude mít mnoho vad a drahou veterinární péči, tudíž pro hada by to bylo ideální místo morčat...

2 10
možnosti

Lidi je budou chtít spíš jako zvířecí společníky a zájem asi je, ale podejte si žádost, třeba na vás nějaký zbyde ��

0 0
možnosti

A67l75e53š 89B22a71j12e48r

28. 12. 2020 14:52

s takovejma obludama obchodoval Josef Švejk :-P

0 0
možnosti