Diskuze

Deviant loudil nahé fotky od dívek i při léčbě v ústavu, půjde do vězení

Už podruhé stanul před Krajský soudem v Hradci Králové Roman Š. z Náchodska. Za sexuální nátlak a svádění nezletilých dívek k pohlavnímu styku dostal loni podmínku a soud mu nařídil sexuologickou léčbu. Muž však z léčebny oslovoval další dívky. Proto nyní opět stanul před soudem a půjde na tři roky do vězení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M90a80r41e21k 85Š53i66m89o55n

12. 8. 2019 22:38

Já to nechápu. Byl v léčebně a zkoušel to dál. Tak buď teda nefunguje léčba, nebo měl být ve vězení hned od začátku. Dává vám to smysl?

0 0
možnosti
ED

No kdyby bývali byli věděli, že u něj léčba dostatečně nezabere, tak by ho asi bývali byli do vězení poslali. Ale asi nedisponovali dostetečně kvalitní věšteckou koulí... Obecně myslím že se tyhle deviace v podstatě léčit nedají, to je jako kdyby vás měli vyléčit z toho že se vám líbí ženy :-)To prostě není jako nechat srůst zlomenou ruku.

0 0
možnosti
MT

Tak Praha je tento týden plná dospělých sexuálních deviantů. Tohle je, pravda, mnohem horší, ale ti v Praze majii oficiální podporu z magistrátu!

A přitom je to deviace jako deviace! Ani jeden z nich za ni nemůže, ani ji nějak ovlivnit, léčit.

5 5
možnosti
JK

všeho do času... za pár let v tom průvodu určitě půjde taky...

2 0
možnosti

Uvědomujete si co děláte pane deviant. Jojo, a už to nikdy neudělám... to je opravdu právní systém tak naivní?... osobně při jakkékoliv nezvladatelné nebezpečné úchylce jsem pro plnou kastraci.

3 2
možnosti
MK

A co je na té úchylce že se chce podívat na monitoru na genitál nebezpečného? Jen by mu měl někdo dát adresu na nějaké pornostránky a tam se může vynadívat jak chce.

1 2
možnosti