Diskuze

Královéhradecký kraj opraví silnice za miliardu, většinu platí z dotací

Stavební sezona na silnicích v Královéhradeckém kraji se už naplno rozeběhla. Pracovat se začalo na silnici z Jaroměře do Nového Města nad Metují nebo na výjezdu z Častolovic na Rychnov nad Kněžnou. Většinu z téměř miliardového rozpočtu na rekonstrukce silnic tvoří dotace, kraj vydá jen 40 milionů korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Jsem zvědav, kdy opraví ten hrozný úsek mezi Slatinou a Svinarama pod drážním podjezdem. Tam se musí židiči obrnit velikou trpělivostí, než ten krátký úsek projedou. Ten tam je od jara a jakoby nic. To se radši silničáři zašívají nekde na postraních silnicích jako silnice mezi Libranticema a Třebechovicema pod Orebem. Na polní cestě přímo u silnice. ;-O;-O;-O!!!!!!

0 0
možnosti
MP

O prázdninách se konečně dostane také na poslední úsek silnice z Třebechovic pod Orebem na Pardubice, na 100% v jiných státech by tu nebezpečnou křižovatku vůbec neopravovaly a rovnou by tam postavily velký (normální) kruháč, když se dívám na cyklistické závody v tv z Francie nebo Španělska tak jim tiše závidím[>-]Rv

0 0
možnosti
JH

Oprava silnic po Česku. Nastřikejte všude tér a do toho téru nasypte kameni..Ekologické, bezpečné pro motorkáře a hlavně je to spolehlivé...(ironie)

2 0
možnosti
VF

Tak Jaroměř - Nové město to znám silnice co to 0otřebují víc a nechápu délku opravy. Cca 3km úsekmúplná uzavírka a půl roku co tam budou dělat?8-o jako opravuje se tam most, ale to me na začátku a na silnici se dá najet z vedlejší silnice.

Dáme kraj dopořádku v praxi. Hned ořezali investice na opravy to se tojo zlepšení nedožijem. Hlavně aby se ty slavné firmy co to opravují naučili konečně usazovat kanály. Včera jsem jel po nově opravené silnici a kanály zase propadlé a umístěné tak aby na ně každé auto najelo.

A s tou dálnicí c9 furt řeší, on ještě není schválený ten zákon o předběžné držbě? Kdy se prudičovi na pozemku uačne stavět a náhrada za něj se soudí pak? Je to jen pole na kterém ani nehospodaří. Jen prudí.

3 0
možnosti
MP

U nás v Pardubickém kraji máme závratnou rychlost při opravě silnice z Býšť-Belečko kterou po několikrátem prodlužování opravy snad otevřou kdy v Třebechovicích zavřou křižovatku na Pardubice, takže zase přes Týniště ��

1 0
možnosti

Tak hlavně aby stavbu technologicky zvládly firmy a nebyly to jen vyhozené peníze.

3 0
možnosti