Diskuze

Dům na Slezském Předměstí roste, parkování u polikliniky bude obtížnější

Stavba osmipodlažního domu zaskočila mnohé obyvatele Slezského Předměstí v Hradci Králové. Soukromý investor ho buduje mezi hotelem Alessandria a poliklinikou. Dům zabral část parku, v okolí polikliniky je už teď nouze o parkovací místa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SH

Ja jsem pro, aspon v HK nebudou žít jen důchodci co dostali být gratis a ted si vymysli, že chtějí Park, parkování zdarma, apod. Nechte prostor taky mladým, ty již většinou jezdí na kole a nevolí komunisty

1 0
možnosti
MB

V těch parkovacích domech stejně nikdo neparkuje, tak je to jedno. ;-D;-DR^R^R^

0 0
možnosti
LH

L67i80b13o75r 27H97a85m18p65l

16. 2. 2021 13:03

66 bytů,pokud mám správné informace,tak u novostaveb tohoto typu je nařízeno zhotovení parkovacích míst koeficientem 1.6,to máme105.6 parkovacího místa.

Malý exkurs do nedávné historie.Radnice ! musela! strašně rychle koupit exubytovnu FN u Média,prože na ní cenily zuby obchodníci s chudobou a lid byl masírovám tím,že zde budou především startovací byty.To najednou padlo proto,že v bízkosti není možno zhotovit normou požadovaný početPM! Takže kvůli tomu tam bude normální komerční bydlení.Na světlo vyplouvá nehorázná lumpárna,kterou město chystá u Harmonie1 a vůči obyvatelům Durychovy ulice.Takže dodejme jména.Hl.architekt v HK je Brůna(ODS)invest.náměstek Bláha(ODS)a radní pověřený Územním plánem je jestli se nepletu O.Vlasák(ODS).To je ten,co jako jediný spolu se Soukupem (ODS) tlačili ze všech sil silnici skrz Petrof a poté,co odtamtud byli především mocným odporem lidí z Plachty vypráskáni,tak se nyní plně soustředili na to,jak znechutit navěky život občanům Kuklen a Svob.Dvorů Novou Zelenou.Naprosto největší lumpárnou v porevoluční historii HK.Tak si to pamatujte,až půjdete k volbám.

4 0
možnosti
MS

Hradečáci speciálně u Vlasáka evidentně nemají paměť :(

2 0
možnosti
JM

J39a80n 57M49o13l78n37á13r

16. 2. 2021 12:00

Tak ať s tou legislativou něco dělají. Vse jde pomalu.

1 0
možnosti
JD

Nejdřív záhadně shořela krásná dřevěná hospůdka, dětské hřiště zmizelo a hned je tam osmipatrové monstrum. Takhle se to dělá v Česku;-€

3 0
možnosti