Diskuze

Strany v Hradci Králové lákají voliče na opravu zanedbaného bulváru

Zoufalá Benešova třída v Hradci Králové je ve středu zájmu politiků, jen jiným způsobem, než by si tisíce tamních obyvatel představovaly. Strany, hnutí či uskupení tu rozpoutaly populistický lov na hlasy a slibují urychlenou rekonstrukci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J85a76n 82M96o86l25n36á73r

1. 8. 2018 16:33

Benešovka není celý HK. Jaké sliby mají pro ostatní obyvatele?

0 0
možnosti

Já to naopak kvituji, volby jsou jediná doba kdy voliči můžou přitlačit politiky a kdy probíhá zúčtování. Fakt je že od dokončení předchozí etapy uběhlo 8 let. Územní řízení dejme tomu nějak pokračuje, ale není pravda že by se ty zbývající podpisy nedali urychlit pokud bude vůle vyjít jim vstříc.

A hlavně pokud neseženou peníze tak se nepostaví nic. A za těch 8 let mohli našetřit dost, ale fond založili až minulý rok. Ta vůle dát do toho peníze je ten hlavní rozdíl, to je to co místní od politiků očekávají. Že řeknou kdy se začne stavět a kde vezmou peníze

Panové to že 20 000 něco chce a politici jim nabízí že jim vyhoví (a mají v úmyslu to splnit) není populismus ale demokracie.

0 1
možnosti

Bylo by fér si říct, že řešením je zvýšit si v Hradci (u vás v Hradci, nebydlím ve městě) daně. Protože to nikdo neříká (alespoň podle článku) ale jen hází sliby a blouzní o nesplnitelných termínech - což potvrdí každý starosta z Čančuliček, tak ano, je to populismus. Ale to je zcela běžný předvolební jev.

0 0
možnosti

P48e61t57r 56P88l59o49t

1. 8. 2018 8:25

Nikomu nejde o nic jineho nez se dostat k lizu.

0 0
možnosti

To tak taky nemusí být. Každý máme nějaký názory, pořadí preferencí. A najdou se lidi, co mají chuť, odvahu, drzost...? jít do volebního klání, nechat ze sebe tak jako udělat cvoka a věřit, že - v případě úspěchu - se jejich priority stanou prioritami jejich obce/města.

Pak máš lidi pragmatický, o kterých asi píšeš ty. Tedy napojený pracovně na nějaké podhoubí spřátelených firem a firmiček. Pro ně je zásadní být tam, bez ohledu jak, za co a kudy.

V obou skupinách jsou navíc lidi, které to baví, starat se o něco veřejného. V té první jsou často lidi co nešílí z věčného schůzování, plků o ničem pro nikoho atd.

0 0
možnosti

Politický darmožrouti!! Zapomínáte ještě na stavbu MALŠÁKU, tam jsou taky hlasy pro darmožroutský netáhla.[>-]

0 0
možnosti

J21i75r13i 42K38u48c36e82r39a

31. 7. 2018 21:03

Ano. O stadion kterýho stavba se odkládá 30 let si taky kde který hradecký rádobypolitik otírá ústa. Třeba Vrazi. Sorry Lupiči.... A né Piráti. Se omlouvám. Vím že to jsou nějací kriminálníci, ale někdy si hned nevzpomenu jací ...

0 0
možnosti

J30i72r56i 92K34u26c98e90r28a

31. 7. 2018 19:51

Miliardu pro Benešovku? A co miliardu pro Věkoše? A co Plácka, kde žijí moji rodiče a sestra s rodinou, kdy tam doputuje městská miliarda? Benešovka není pupek světa. Jasně musí se opravit, ale Hradec není jen Benešovka. Že tam ale budou politici všech stran honit body je jasné. Pán z toho spolku má evidentně zdravý rozum, když se nechce paktovat s nikým R^ Toho si požádejte ať kandiduje do zastupitelstva ;-)

3 2
možnosti

Miliarda je žvást z úst úřednické podržtašky, aby to vypadalo, co nejhůř. Samozřejmě město neutratí miliardu jedním škrtnutím pera, či kliku myší.

Mohl bych se optat, co za "miliardu" je třeba ve Věkoších, potažmo na Pláckách zrenovovat? Přejezd? Hřbitov? Kameňák?

Ono je jednodušší honit body na Moravském předměstí, když tam žije vlastně 1/5 obyvatel HK.

1 0
možnosti