Diskuze

Nebojte se zimní zeleniny. Chutně připravená pohladí žaludek, nahradí maso

Na první pohled vypadá obyčejně a mnohé druhy ani nepatří k velkým oblíbencům. Na druhé straně často stačí ke změně názoru jen natrefit na správný recept. Ať už jde o celer, červenou řepu, pastinák, petržel, mrkev, pórek, zelí či kapustu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

No nenahradí, ale oživí jídelníček. Mám v zimě zmiňované typy zeleniny ráda. Ale maso je maso.

8 0
možnosti
MM

proc je nutne mluvit o nahrazkach masa?

Normalni clovek vi, ze ceska kuchyne nabizi radu bezmasych jidel, na nichz si stravnici pochutnaji, aniz by v nich mermomoci museli definovat nejakou nahrazku masa!

Knedliky s vajickem, bramborak, ovocne knedliky, nudle s makem nebo pernikem, velepopularni "smazak", dale smazeny kvetak, houby nebo lilek v trojobalu s chutnymi prilohami.....

a nikdo prece v nich nehleda ani nedefinuje co je nahrazkou masa!

10 0
možnosti
DH

D86e32n10i41s 96H35u66m33l

2. 3. 2024 6:21

No zeleninu nebo houby v trojobalu bych teda nezminoval, to je prave snaha o nahrazku rizku. Jenze u masa ma trojobal smysl, aby chytil stavu z masa, u syra aby se neroztekl, u zeleniny je to jen jeji niceni, aby to nejak snedly deti. To fakt uz je 100x lepsi maso.

0 6
možnosti
DH

D97e14n55i41s 89H14u13m92l

2. 3. 2024 5:23

Nechte ty bludy o nahrazovani masa, tu pro nedostatek bilkovin nahradit nemuze. Jako priloha k masu ale dobre.

3 2
možnosti