Diskuze
Recept na francouzské cotillony. Roztančené dortíky, kterým neodoláte
Děkujeme za pochopení.
bojimbojim
!!
Musim si rypnout.Proc vybizeji k vanilkovemu cukru,kdyz tam nakonec stejne sypou vanilin-chemicka nahrazka!!!Neni to poprve,delaji to i tv!Proc?
Kham
Re: !!
Mojí mamce jsem teprve nedávno odhalil, že vanilkový cukr není to samé jako vanilinový, moc liádí to neví :( Přitom rozdíl v ceně není tak strašný, pytlík náhražky stojí 4 Kč a pravá vanilka 8 Kč. Ovšem není nad to smíchání cukru s vyškrábnutým vanilkovým luskem :)
lobsterman_revival
...
je normalne, ze ja ako chlap chodim na tento cesky web a kukam ako sa robia kolace a este mam aj chut ich zajtra frajerke urobit ?)))))))
Aha_jo
Dám si...
nemám ten plát s formami, to bude chutnat asi jinak, kdybych to nechala na plechu celé...:(
Bereniké
Re: Dám si...
Co zkusit obrácený postup, na plát těsta dát smetanový krém a navrch ten ovocný rosol? Akorát to nebude vypadat tak hezky. Taky takové formy nemám.
Bereniké
Tohle vypadá opravdu dobře
Asi to vyzkouším, mám v mrazáku ještě maliny.
mikril
Re: Tohle vypadá opravdu dobře
taky tak, jen to nechám v celku na plechu, myslím, že na chuti to nebude znát a krájet ostrým nožem namočeným v horké vodě
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Tato jídla se původně neměla povést, přesto se nakonec stala slavnými
Příprava dobrého jídla vyžaduje nejen trpělivost, ale především pochopení každé složky a každého...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Známe nejroztomilejší mazlíky dubna a výherce gurmánského krmiva za 10 tisíc
Je rozhodnuto. Víme, kdo vyhrál prémiové krmení pro psí a kočičí gurmány od Mountfieldu za deset...
K jahodám přidejte na záhon cibuli, ochrání je, radí přírodní zahradník
Tím spíš, že spousta budoucích ovocných plodů letos pomrzla ve fázi květu, budeme zřejmě rádi za...
Pět kroků, jak si snadno a v poklidu poradit s kynutým těstem
Práce s kynutým těstem sice vyžaduje čas a trpělivost, ale když se s ním seznámíte blíž, nejspíš...
V Praze se narodil orangutan a můžete ho hned vidět. Zoo má otevřeno do sedmi
Zoo Praha má další pádný důvod k radosti. Ve čtvrtek krátce po poledni se tu narodil orangutan...
Tato jídla se původně neměla povést, přesto se nakonec stala slavnými
Příprava dobrého jídla vyžaduje nejen trpělivost, ale především pochopení každé složky a každého...
Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!