Diskuze

Z šesti knedlíků jsem nešťastný. Menší porce zamezí plýtvání, míní foodkritik

Nejezte blbě, zní bonmot milovníka jídla a foodkritika Pavla Maurera. Rád ochutnává, hodnotí, o jídle přemýšlí a hlavně už čtvrt století vydává nezávislého průvodce po tuzemských restauracích. Zkušenosti přitom získal jako samouk. V rozhovoru mluví o takzvané molekulární kuchyni, typických českých chutích i o tom, jak poznat dobrou restauraci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

Eště víc mě štve když nandají šest knedliků ale omáčky je tak na tři, i kdybych měl hlad na šest, tak suchý to jíst nebudu.

0 0
možnosti
Foto

Jenom šest knedlíků? To bych měl hlad :-D

0 0
možnosti
OU
VH

Vzdyt si muze dat ctyri...

1 0
možnosti
JK

Jistě. A rozhodně by to bylo menší plýtvání, než při tom čínském stylu, nebo při energeticky náročném mixování a mražení oliv.

2 0
možnosti
EK

už o něm dlouho nebylo slyšet. a hle: naříkal nad šesti knedlíky.

2 0
možnosti