Diskuze
VIDEO: Palačinkový souboj. Jak je připravuje televizní „táta“
Děkujeme za pochopení.
R24a89d76i15m 73K23o36c20h
1/2 litru mlíka, 220g hladké mouky, dvě špetky soli, asi 7g cukru, dvě vejce. Všichni spokojení
J10a48n61a 73K35o68v29a65ř20í36k59o39v77á
Smažím na sádle (dávám ho na pánev jen trochu) a palačinky se mi netrhají, ani ta pověstná první. Také musí být pánev dobře rozpálená.
P86e11t24r 39J85i80l96e58k
A co je to tedy za souboj palačinek? Autor nám popsal, co se dělo ve videu a pak přihodil svůj téměř stejný recept, akorát popsán v jiném pořadí, bez cukru a jen s jedním vejcem.
L70u26k54á61š 36A31d60a63m81e41c
Ten pořad s tím "tatou" je naprostá zoufalost!
M62a51r41t59i57n 34H34r65o50m71a63s
Smažím na sádle, mléko od krávy, vejce domácí, mouku vlastní až za rok, marmeláda domácí. Sporák na dřevo-dokonalá regulace ne veliké plotně. Ale co člověk, to názor.
D96a78v77i47d 66D14i35r34g54a
To je nazor, nebo trocha osobni reklamy? :>
J59a56n64a 85N66o52v26á95k32o65v14á
Když se do těsta dá cukr, tak má tendenci přichytávat se na pánvi. Osobně považuju za nejlepší vychytávku kvalitní silikonovou mašlovačku, kterou před každou palačinkou potřu pánev olejem. A do těsta přidávám pár lžic minerálky.
D87a40v63i37d 53K89o15m29á39r34e93k
Já to tak taky dělám. Mašlovačkou potřu pánev,fláknu na ní naběračku těsta,ani ne za minutku otočím,nechám zrůžovět a je hotovo. Palačinky se mi nepřichycují vůbec a to dávám do těsta cukr (a někdy i víc,když má přítelkyně chuť na sladké,případně tam dávám i vanilkový cukr,nebo palačinkové těsto ochutím grankem) ale nepamatuji se že by se mi někdy palačinka přilepila a potrhala...
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Tato jídla se původně neměla povést, přesto se nakonec stala slavnými
Příprava dobrého jídla vyžaduje nejen trpělivost, ale především pochopení každé složky a každého...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Známe nejroztomilejší mazlíky dubna a výherce gurmánského krmiva za 10 tisíc
Je rozhodnuto. Víme, kdo vyhrál prémiové krmení pro psí a kočičí gurmány od Mountfieldu za deset...
K jahodám přidejte na záhon cibuli, ochrání je, radí přírodní zahradník
Tím spíš, že spousta budoucích ovocných plodů letos pomrzla ve fázi květu, budeme zřejmě rádi za...
Pět kroků, jak si snadno a v poklidu poradit s kynutým těstem
Práce s kynutým těstem sice vyžaduje čas a trpělivost, ale když se s ním seznámíte blíž, nejspíš...
V Praze se narodil orangutan a můžete ho hned vidět. Zoo má otevřeno do sedmi
Zoo Praha má další pádný důvod k radosti. Ve čtvrtek krátce po poledni se tu narodil orangutan...
Tato jídla se původně neměla povést, přesto se nakonec stala slavnými
Příprava dobrého jídla vyžaduje nejen trpělivost, ale především pochopení každé složky a každého...
Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!