- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
na streamu je půlhodinové video Martin je borec, velice chytrý člověk, s kultivovaným projevem a nevtíravým smyslem pro humor
Tuhle ptákovinu nesleduju. A vím proč. Co má tohle společnýho se zabíjačku? Už vidím chlapy na vesnici, jak si dávaj tyhle srajdy.
nesledujete, ale moc dobře víte o zabíjačkových srajdách
Spíš mě trápí že, není nic psáno o Přemkově pichu . Na facebooku tu na mě vyskakuje každý den , že by docházelo love aby, o tom idnes psalo ....
Tak hlavně, že se lidi u TV bavili.
Je tady pár komentářů o tom, že tam byly strašně malé porce. (Občas je to v souvislosti s dalšími příspěvky s dovětkem, že pisatell neřeší velikost porcí u degustačních menu, ale přímo ty konkrétní velikosti porcí těch jídel v soutěži.)
Možná není špatné připomenout jednoduchou matematiku. Každý z porotců neměl za úkol sníst předkrm, hlavní jídlo a dezert, ale musel sníst 3 předkrmy, 3 hlavní jídla a 3 dezerty. A neměl se tím přežrat, měl si to užívat, měl vychutnávat detaily. Takže čistě matematicky by každá porce měla být vlastně třetinová oproti normální porci.
Ani vy nemáte pravdu. Porotci určitě neměli za úkol to všechno sníst, ale ochutnat.
Za takovýto zabíjačkový guláš, by dostal na zabíjačce po čuni.
Da se celkem predpokladat, ze takhle by to na zabijacce neserviroval, zeaaano?
Kdyz kouknu na jidlo a nedostanu na nej chut, nestoji za to.
Na zadne jidlo z viteznych jsem chut nedostal...
dost jsem hleděl, jak si ten chlápek troufnul na zabijačku. Já teda nic ze zabijačky nejím - asi podobně jak Forejt.
Já ze zabijačky jím vepřovou kotletu a kýtu. Možná ještě játra, krkovici, bůček a plec bych nějak zužitkoval.
Strasny jídla. To je za trest chodit do techdle hospod