Diskuze
Finalisté Masterchefa museli obstát v michelinské kuchyni Kašpárkova Fieldu
Děkujeme za pochopení.
Z58d69e79n38ě72k 60M91a24l67č36á86n25e74k
Na tento pořad se občas kouknu a nestačím se divit, jak si ti soutěžící poradí s vařením jídel z ingrediencí, které nejsou úplně obvyklé. Klobouk dolu před nimi. Jinak co se týče této vysoké gastromonie.... Nikdy jsem v podobné restauraci nebyl. Nějak mne to neoslovuje, že bych měl dát 3.500 Kč za "kostku ve skluzu", protože je to nyní IN a COOL. A ještě si vzít lupu, abych ty porce vůbec viděl. Raději si dám dobrou polévku a Vídeňskou roštěnou .
Z32d30e91n20ě42k 82M68a76l25č24á20n37e63k
Byl jsem ale - sem si vzpomněl - v restauraci U Matěje p. Punčocháře, když se vdávala neteř. Měli tam hostinu. Tam to byla fakt bomba, česká klasika, super svíčková. Prostě príma žraso
V49á94c57l27a86v 46K59ř88í66ž
Naši šéfkuchaři by se místo moderních trendů měli naučit vařit základní pokrmy, jako třeba plíčky na smetaně Posledně je pěkně zprasili
J92i76r44i 11G23a85z48d83a
Je to nářez! Rád ty dobré kuchaře sledují a soutěžící klobouk dolů.Jinak Field je samozřejmě top.Nejsem si jist, ale drží si Field Michelina i teď?
L87i82b29o44r 43O58n52d73r32á65č43e95k
Nejen, to. Mám pocit že Field je aktuálně jedinou restaurací s Michelinskou hvězdou v ČR.
M79a89r37i35e 18C77h74m64e89l59a79ř74o27v31á
Protože předkrm nastartovává chuťové buňky a musí vyvolat pocit štěstí. Takže můůůůška jenom zlatá. Muška zlatá neexistuje , je to jen a jen oblbování lidí.
T47o75m35á50š 62B55í72l38e14k
Jak se dá z jednoho příspěvku krásně vyčíst, že jste se nikdy s fine diningem nesetkala. Hlavně komentovat věci, kterým nerozumíte. Ostuda no... Ale tak je to vždy. Nemám na to, neznám, neumím, tak je to špatné.
K26a24m55i17l11a 80K14a63l48e15n22s68k65á
Včera jsem po dlouhédobě na to koukla. Přišlo mi, že Kašpárek Paola až příliš stíral. Ano udělal pár chyb, ale to jak na něj řval no comment. Pohlreich co to měl na sobě? Vypadal jak tučňák, nbo jak šašek. Jakub by měl nosit síťju ba svůj plnovous. Nechtěla bych jíst jídlo od kuchaře s takovým nekrytým vousem.
L48u31k57á34š 18H17a12r22t94l
ano...ono totiž v Michelinské restauraci sem tam nějaká chyba je úplně v pohodě...hlavně takový otvírání zavařovačky ostrým nožem je něco, co je naprosto běžný a nebo uvařený tatarák
J82o26s33e68f 20Č69e67r75v72e22n79i10c76k92ý
Mě stačí vždy jen upoutávky na tento pořad. A co vidím? Vše ve spěchu, blázinec a já nevím co ještě.
Já si doma vaření užívám. Mám vaření jako koníčka a největší odměnou pro mě je, když mé jídlo ocení někdo z rodiny či známých. A když ne, tak si ho pochválím sám.
H59o36n21z73a 62R57a65š96í49k
Nic ve zlém, ale rodina to ocení vždy. Když to ocení někdo, komu jsou vztahy s vámi ukradené, tak to je teprve paráda.
D84a56v44i53d 77Ž47i45v95o52t70s35k56ý
To není nic divného, že se na to někdo dívá... Ale že tento článek komentuje někdo, koho to nezajímá, to je teprve mazec :-)
T70o31m23á44š 53K53r56á97l
Kdykoliv vidím Besky, nevím proč, ale začnu mít okamžitě chuť na nadívaný prsíčka. Nějaká asociace asi...
H42o23n31z37a 22R31a46š78í58k
Nářez. Já bych se tam rozpadl a nedával to tak dobře jako Paolo.
L30e74n90k45a 24M82a42t35o26u61š23k36o23v55á
No, největší chyba byla, že přetáhnul to maso, které mělo zůstat syrové. Ale kiksů měl více. Že dovolil, aby mu kapka potu ukápla do pažitky, to je nechutné a to nemusíte být ani v michelinské restauraci :)
O55d69s75t34r84a52n70ě54n60ý 90U70ž34i17v40a55t11e66l
O46d41s49t60r64a19n55ě48n79ý 19U37ž90i43v71a29t67e75l
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje
Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Fotovoltaika na jarní technické: Co zvládnout sám a kdy jít za odborníky?
Pro fotovoltaické panely nastalo jaro, ač teď ještě panuje nevlídné počasí. Stejně jako potřebuje...
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.