Diskuze
Z eidamu uděláte uzený sýr v mobilní udírně za tři tisíce, radí Hruška
Děkujeme za pochopení.
R28e35n81é 35C81v28r43k89a38l
Příště: výroba ementálu z eidamu. Použité vybavení: eidam, vrtačka, vrták č.10...
L65u21d94v82í68k 93G90a77j62d91o28š22í28k
Něco podobného jsme měli doma asi tak před 30 lety a nestálo to tehdy ani korunu - bylo to vyrobeno ze starého harampádí a železného šrotu.
Nakonec to zase putovalo do šrotu, protože rodiče usoudili, že sežrat na posezemí 30 dkg Eidamu (nejde přestat) není úplně ten nejlepší model.
I23v23o 85Č14á94n
Je to nový Přemek Podlaha... shodou okolností ho nahradil, a tak má práci do konce života...
V71o54j89t29ě84c79h 61B85l31a78ž34e47j
Nemám problém nazvat člověka, který udí eidam "k vínku", idiotem.
M81i31c94h38a49e49l 17K98o21u68t48e77c33k70ý
Místo po Přemkovi Podlahovi je prázdné. Takže je snad jasné, kdo ho obsadí.
T45o47m46á35š 24N31o81v72o21t52n25ý
Po přečtení nadpisu jsem si říkal, proč by měl někdo chtít dělat uzený sýr z eidamu. Přítomnost Ládi Hrušky to vysvětluje.
T40o62m52á32š 26N77o68v38o89t33n94ý
A jo. Teď vidím, že ten Hruška je už v nadpisu.
K45a39r53e85l 20H19r85u69š83k25a
"Stačí ho pokrájet na kostičky, zavázat do dámské punčochy a zavěsit zhruba na dvě hodinky do udírny vyhřáté maximálně do 80 °C (teplotu je nutno hlídat!)."
Jo, silon zahřátý na 80 °C je pro potraviny to nejlepší
J23i36ř54í 69S92o23u83č19e19k
Vzhledem k tomu, že se u nás snad už silon nevyrábí, bych předpokládal, že punčochy budou z nylonu a ten by měl být stabilní snad do 200 °C. Nebo něco opomíjím? Klidně mi to vysvětlete...
L51u23k64á18š 54H56r87a51b70ě
Nebo syr do gumovek a pak rovnou do ohne, ji se rovnou z boty...
J66o54s10e24f 48K26a76r56l83i54a54k
Jojo, tohodle sejra do udirny v silonkach uz taky chvili delam, se po tom jen zaprasi :)
R79u23d52o77l79f 31P97e39k31á67r24e60k
dobrý je kostky sýra před uzením promnout s např. provensálským kořením, či paprikou...
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje
Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...
Péči o dvě gorilí mimina v jedné náruči si zkouší Duni, dcera slavné Moji
Minulý týden začala samice Kijivu, zkušená pětinásobná matka, půjčovat své sotva dvoutýdenní mládě...
Mleté maso zamotalo mnoha mistrům grilu hlavu. Vyřazovala však pizza
Soutěž amatérských kuchařů Česko na grilu na Primě se přehoupla do druhé poloviny. Hlavním úkolem...
OBRAZEM: Vyrobte si hmyzí hotel. Můžete ho mít i na balkoně nebo terase
Na loukách i polích vídáme spoustu užitečného hmyzu. Aby brouci měli kde najít úkryt a bydlení,...
KVÍZ: Milujete zahradničení? Hrajte o luxusní knihu Zelenina z ekozahrady
Soutěž Řadíte se mezi vášnivé zahradníky a vaše zeleninové záhonky praskají ve švech? Nebo po tom zatím...