Diskuze

Šéf MMF: Země by neměly končit se záchrannými balíčky

Po recesi nemusí přijít oživení, ale další recese. A to v případě, že země nebudou dál dotovat své ekonomiky omráčené krizí. Myslí si to šéf Mezinárodního měnového fondu Dominique Strauss-Kahn, který rozvojové země varoval před příliš rychlým ústupem od podpůrných záchranných plánů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FP

František Potřebný

18. 1. 2010 22:37
Prohlášení šéfa MMF

Prohlášení šéfa MMF je důkazem, že základní pilíře protikrizových opatření jako jsou 13-té důchody, šrotovné, zvýšení sociálních příspěvků a pod. jsou správné, a že bez těchto investic do spotřeby se z krize, do níž nás zatáhla ODS, nevyhrabeme.

Tato slova jasně říkají, že úsporné balíčky jsou cestou do pekel, a že se nemusíme bát dalších půjček pro navýšení sociálních výdajů, protože jsou v zájmu obyčejných obyvatel a pro jejich dobro.

0 0
možnosti
JN

honzajaka

18. 1. 2010 22:08
státy

musí bankám založit do žlabu aby se mohly zbavit toxických úvěrů, aby mohly začít dělat nové;-(

0 0
možnosti
VF

Xladi

18. 1. 2010 14:30
Nás nikdo nezachrání

Místo toho aby se vláda snažila trochu roztočit kola ekonomiky tak je přibrzdila zvýšením DPH a zvýšením spotřebních daní na pohonné hmoty, jejihž vliv se promítne do cen všeho. Lidi bydllící v blízkosti hranic je už znechucen a raději nakupuje v cizině, takže peníze které vydělá v nemalé míře končí za hranicemi a i kamiony projíždějící ČR raději natankuje před českou hranicí a naší zem jen projede. Pan ministr by si měl uvědomit že o co obere občany to nebudou moci utratit za zboží a služby, takže podnikatelé ve službách a zábavě budou brečet že jim ubývají zákazníci. Peníze se nikde nevyrábí je jich jedna hromada a čím víc stát vezme tím míň mohou občané utratit. Štědrý sociální stát nepodporuji, podpora by měla směřovat k opravdu těm co jsou v nouzi ne vlastní vinou.

0 0
možnosti
MM

Mathe

19. 1. 2010 1:58
Re: Nás nikdo nezachrání

Nic jiného se nedalo od politiků očekávat, když ministr financí je komunista a premiér slaví místo Vánoc Chanuchu.

0 0
možnosti
P

Pohodář

18. 1. 2010 13:19
NIKDO NEBUDE POUCOVAT

Nejlepsiho Ministra financi na svete - Kalouska ;-O;-O;-€;-€!!

0 0
možnosti
T

trhač

18. 1. 2010 11:50
řešení k oživení existuje:

hyperinflaceR^

0 0
možnosti