Diskuze

Saúdská Arábie se otevírá světu. V roce 2018 vydá první turistická víza

Saúdská Arábie se chce oprostit od závislosti na ropě, a proto od roku 2018 začne podporovat cestovní ruch vydáváním běžných turistických víz. Na to, abyste mohli běžně procestovat Saúdskou Arábii, tak už nebudete potřebovat záruku místního občana, firmy nebo jiné oficiální organizace.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...a bude tam MISS Bubák...;-D

0 0
možnosti

Inu, další zaostalá a hloupými ideologiemi zatížená země s přístupem k moři, kam budou mířit miliony nízkopříjmových lidí za týdenními radovánkami v all inclusive resortu z celé Evropy a části Asie. Ještě že bohatne Čína. Z čeho by jinak všechny tyhle země v post-ropné ekonomice žily.

5 1
možnosti

Že zrovna Saúdská Arábie bude levná si nemyslim, sousední Emiráty, Omán nebo Qatar jsou na radovánky v all inclusive dost drahé. Levné je to pokud jedete sami, bez cestovky.

7 0
možnosti

J11i11r77i 16G27a39z42d16a

26. 11. 2017 12:15

Každopádně to je zajímavá země, plná kontrastů:-) 3 roky jsme tam žil, ale vše vyřídit není jednoduché:-)

2 0
možnosti

To vám závidím.. :) Takto země mě láká odmala již svým názvem a tvarem... A ta exotika..

0 0
možnosti

Zrovna tam bych tedy nejel, pokud bych nemusel. Nikdy nevíte co uděláte, co bude místnímu totalitnímu režimu vadit a jak skončíte- jak severní korea. Kdysi tuším zadrželi člověka co měl na kalhotech maková semínka z loupáku že držel drogy...

5 0
možnosti

Já se tam teda podívám moc rád, v SAE jsem již byl a bylo to fenomenální místo, kam se budu strašně rád vracet. Takže se těším, až se budu do Saúdské Arábie moci podívat.

0 0
možnosti

R30o46m25a10n 46N45o97v65a61k

26. 11. 2017 16:21

SAE mi osobně přišly jako jedno z nejdivnějších míst, která jsem kdy navštívil. Rádoby luxus dělaný pro Evropany, kteří vysolí i 20 000 korun za pár dní v této destinaci.Jednou stačilo, lidi (alespoň na recepci v hotelu) v pohodě, ale ten smrad, oddělený vozy metra (pro muže, ženy, VIP...), velmi hlasité svolávání tlampačem do mešity - bylo v pokoji slyšet, jako by tlampač byl nad postelí...Stačilo. Zlatý Thajsko, Malajsie anebo Nový Zéland.

2 0
možnosti

Ty ubrusy co mají na hlavách jsou asi hodně drahé. Dodnes lituju, že ten po babičce jsem vyhodil - dnes jsem ho mohl nějakému princi prodat za ranec

6 0
možnosti

Přijeďte se podívat na zázrak, jak zaostalým loupežníkům, kteří byli poražení a zchudlí, spadl do klína poklad! :-P

3 0
možnosti

K smíchu...;-D;-D;-D

V Saudské Arábii popraví veřejně každé dva dny min. jednoho odsouzeného a na popravu si můžete koupit lístek. Opravdu je vidět, že OSN se stala organizací poplatnou svým chlebodárcům a proto i USA přestala platit své závazky.

14 0
možnosti

JJ, jezděte do mohamedánských zemí aby jste pomohli financovat terrorismus. V podstatě si přispívat na to aby v EU mohli zabít vás nebo vaše blízké a to se vyplatí :-(

7 2
možnosti

Proč má ten člověk na hlavě těsnění?8-o

13 0
možnosti

To je pekelná svatozář.;-D;-D;-D

0 0
možnosti