Diskuze

Maďarská Coca-Cola uvedla reklamu se stejnopohlavními páry. Politici zuří

Nová reklamní kampaň maďarské pobočky společnosti Coca-Cola vzbudila pořádný rozruch. Nejvíce však v politických kruzích a médiích. Reklama obsahující obrázky párů stejného pohlaví, které se líbají a drží přitom láhev kokakoly, pohoršila politiky strany Fidesz i samotného premiéra Viktora Orbána. Značka nemá v plánu ustoupit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K87a61r98e50l 90D63r14d25a

16. 8. 2019 13:50

Tak mě napadá, Coca-Cola vždy propagovala "mimořádné ochlazení". A safra, Coca-Cola má lék na homosexualitu, jako ta jejich břečka a tahle reklama je pak primárně drsně homofobní, "ochladíme homosexuály." Jen jsme si to špatně vyložili. ;-)

0 0
možnosti

K21a64r59e63l 95D96r84d20a

16. 8. 2019 13:33

Takový problém, dva kluci v erotickém kontextu mi zvedají kufr. Reklama na potravinu, co záměrně vyhazuje můj žaludek je kapku nesmyslnou reklamou na nákup takové potraviny, ne? Mají v CocaCole problém tohle pochopit?

U nás máme Samarase s Kofolou a její "vtipnou reklamou". Je to to samé. A to jde o heterosexualitu. Kluci na Adama. Perverzně rozdrcené dva citróny. Sestřička prohrabující trenýrky. Student spící s učitelkou... Kofola. Jak tohle souvisí s nějakým pitím? Samaras je kamarád Bernarda z party kolem Janečka. Bernard obdržel "čuníka roku" za zbytečný sexismus v reklamě na Bernarda. Prý je to v hospodách takto v pořádku... A aby náhodou nešlo o diskriminaci "sexistické reklamy", tak rozjel lynč feministek jako zbytečných škaredých bab, co se naváží z nudy do Bernarda tak nechutný, že jsme podobný v Česku roky dlouho neviděli. Prostě Bernard a Kofola, co nikoho nediskriminuje. Jen mi ta reklama na Kofolu také pravidelně také cvičí s žaludkem. ;-D

0 0
možnosti

K83a97r86e50l 90D85r86d29a

16. 8. 2019 13:37

To je ten Janeček, kvůli kterému vylezl Landa na obrazovku a popřál každému, kdo na "svatého Janečka" sáhne, rozmlácenou h...

Prostě pánové, co nikoho nediskriminují ani náhodou a nějaká xenofobie-homofobie je jim zcela cizí. ;-D

0 0
možnosti

K84a39r59e48l 40D59r17d64a

16. 8. 2019 12:55

Jamajka rules. Zrovna jsem narazil na to, že reggaeton z Jamajky je neskutečně homofobní. Podobně to měl mít i hip-hop. (Jako příklad je tam písnička, že když holka spí s holkou, její likvidace je pak beztrestná... Apod.)

LGBT mají proti tomu aktivitu, kde kontrolují hudbu a dávají homofobní zpěváky na černou listinu.

Není od věci hudební festival se špičkovými hudebníky, "kde nikdo nemůže být diskriminován". ;-)

0 0
možnosti
Foto

Doufám že firma své přesvědčeni odráží i v reklamách v muslimských zemích 

0 0
možnosti

Ak sme pri téme boja za rovnosť ľudí bez ohľadu na hocičo, tak Coca Cola môže hneď začať miešať do svojich nápojov pravý cukor miesto frúktózovo glukózového sirupu aj pre Osteuropu. Inak je to všetko len bullshit.

0 0
možnosti

Paní učitelka: Děti uveďte nějaký příklad oxymoronu.

Pepíček: Studená coca cola

3 0
možnosti

Drazí homofobní přátelé,

jak jste připraveni na zjištění, že jste zplodili homosexuální dítě?

Pravděpodobnost 1:25 není není zrovna malá, takže každý soudný a odpovědný rodič s takovou eventualitou jistě musí počítat.

Co svému homosexuálnímu dítěti dáte do života, jak mu pomůžete s nevyhnutelnou sexuální identifikací, co všechno uděláte proto, abyste mu nekomplikovali život, jak přivítáte jeho homosexuální rodinu, manželství, své vnuky, kteří v té rodině vyrůstají atd.

Tohle všechno vás nevyhnutelně čeká, když se vám narodí homosexuál nebo lesba. Nemáte žádnou zkušenost, nic o věci nevíte, všechno se budete muset učit za pochodu. Budete dělat chyby, budete je muset napravovat.

Kdybyste si snad s něčím nevěděli rady, zkuste Gay Pride. - Na každé Gay Pride vždycky zaručeně potkáte spousty jiných rodičů, kteří musejí řešit stejné problémy jako vy, nebo už to mají všechno za sebou, a mohou tak být pyšní na to, že své teplé dítě úspěšně vychovali k pohodě a harmonii.

1 3
možnosti

Ano, přesto mi to bude vždy líto.

0 0
možnosti

Není to spíš podprahová reklama na teplý párek a studenou Colu?

2 0
možnosti
Foto

H38o16n30z53a 79Š92u54p

7. 8. 2019 10:40

LGBT po velkých doušcích. Aby se hošaní a děvčani nezalkli blahem. :-/

0 0
možnosti

Být normální se dnes prostě nenosí. Modní je mít nějakou úchylku...

Je dobré se ptát kdo nám to takto lajnuje.

6 1
možnosti