ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Test pšeničných rohlíků: Lahodně křupavých je málo, ale najít se dají

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Obvykle stojí necelé dvě koruny, ale dokážou udělat víc radosti než lanýže. To však platí pouze pro rohlíky, které jsou správně upečené a tak akorát osolené. V testu MF DNES jsme hledali, za kterými rohlíky se vyplatí přejet půl města.

V dětství léčí odřená kolena i odpolední hlad, v dospívání pohánějí tělo a mozek, fungují jako rychlý oběd a nakrájené na kolečka s pochoutkovým salátem udělají parádu i na silvestrovské tabuli. Kdo tvrdí, že nejí rohlíky, buď trpí alergií na lepek, nebo trochu fabuluje, protože neexistuje nic víc českého než tukový rohlík.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se

Prémiové testy