- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Staropramen fakt nešel pít, jejich 10° byla horší než voda. Navíc 11°Rychtář je o korunu levnější než desítka starouš, což přesvědčilo i notory a neremacjí. A kvalita je úplně někde jinde.
Celý to zhoršování kvality piva je klasický kolečko v potravinářským marketingu - z dobrýho produktu se udělá trochu ošizenej produkt, pak se ještě přišidí, sundá cena, ještě přišidí atd. A když to lidi už nechtěj žrát, tak se firma vrátí na začátek kruhu a udělá super akci s názvem PŮVODNÍ RECEPTURA !!
..... ta "nová světlá piva" (10°) stojí za prd.
Jinak by to byl dobrej slogan pro Paroubka na plagáty Desítka bude chutnat všem stejně a k tomu ještě jako dříf..... PROSADÍM.... směna a závěje
Já bych například chtěl, aby Plzeň chutnala jako v letech 1955 - 1965 (U Sojků).
Já si myslím, že byste spíš chtěl, aby Vám bylo tolik kolik Vám bylo v letech 1955-65.... to je pochopitelné ,,U Sojků " bylo pivopitelné i v letech 1975-85..... ale já bych i přesto nechtěl, aby mi bylo tolik co tehdy. Chodim k Jelínkům a tam vždycky omládnu..minimálně o deset piv..
Krušovice měly vynikající černé pivo..... světlá desitka nebyla ani před dvaceti lety nijak oslnivá i když samozřejmě byla nesrovnatelně lepší než to co dělaly v poslední době. Vynikající světlá desítka byl Popovickej Kozel před těma dvaceti lety...... v dnešní době je dobrá desítka snad jen Gambrinus....
... pravda, dneska se z Krušovic dá pít jen ležák ....
kterou také přispěli ke zhoršení kvality svých piv.
technologie se nijak moc nezměnila, jde tu hlavně o suroviny, dobu a způsob "zrání piva" , dnešní desítky jsou "rychlokvašky"
Pivo nam zabila Evropska Unie a nase pitomost!
Vrat se k tradicnimu kvaseni piva (cesky chmel), pouzivejte tradicni material, prestante pivo prechlazovat, vratte pivo do sklepa - zruste lednice, naucte vycepni, jak se ma cepovat, a snad se do te sve hospudky jeste jednou vratim.
"Do nasi hospody, stoupaji 3 schody...!"
Jo, to byla doma...
a to, že pro pár stříbrných přestali desítku vařit a ředili to ze třináctky, někteří čuníci i z patnáctky, to je opravdu nenapadlo, že se to potom nedá pít ????? A teď s velkou slávou budou vařit desítku. Trhněte si hnátou řediči!!!!
Na Svijany a jiné vytáhli tetrahop, který sami používali, aby se jim vrátili zákazníci
Dobrý rozbor na téma tetrahop
http://www.kamnapivo.sk/webtron/pridavanie-chemie-v-pivovarnictve-tetrahop.html
Zhoršenou kvalitu: - Krušovice, bohužel to v mém případě odskákal veškerý sortiment (Mušketýr atd.), pivovar si mou důvěru zpět získá jen těžko
- Svijany - chmelový exktrakt, škoda - svijanský máz mi chutnal
- Gambrinus - ten už z principu nemohu pít, protože je opravdu předražený a umělý
- Primátor - nejspíš se zkazil i ten po prodeji. Jejich 13°a 16° neměly chybu.
Momentálně jedu Žejdlík z pivovaru Litovel. Je to ležák za 7,90 mají ho v Tescu. Když člověk nekouká na cenu, tak si dá Velvet.
souhlas, Gambrihnus se nedá pít, přešel jsem na menší piva, kde vaří pivo poctivě... Litovel je jedním z mála pivovarů, kteří vaří klasicky, bez ředění vodou HGBečkem Průser bude, jestli někdy nějakej velkej hráč, koupí i Litovel... prakticky jeden z mála českých pivovarů v ČR.
vynikající pivo. Přestože si dám raději 12-tku, u Krušovic jsem to měl opačně. Kdyby se jim podařilo vrátit technologii i chuť na stav před 15-ti lety, budu velice potěšen. Třeba tu jejich desítku začnou i někde zase točit...
Na tu dobu si dobře pamatuju...i na scénu kdy jsem si v hospě dal Krušovickou deset a kámoš už se divil jak ten humáč můžu pít. Já si to ještě nechtěl přiznat, ale už stálo za prd. A cca těch 13 let jsem ho neměl, přestože jsem ho pil už od dětství (sklenička k nedělnímu obědu).