Diskuze

Podnikatelé lovili kontakty na prvním českém Speed Business Meetingu

Pražský hotel Diplomat minulý týden hostil první akci svého druhu v Česku: takzvaný Speed Business Meeting. Sešlo se na něm přes čtyři desítky firem, aby se během deseti minut pokusily navázat spolupráci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VW

venoch

16. 5. 2011 0:07
speed

A opet probehlo dalsi kolo speedbraiwashingu jako soucast a vyvrcholeni setkani mnoha tymu, coz po slovech jako koucing, speednetworking a speedmanagoring znamena, ze ucastnici se ve svych workshopech dohodli a ve zvych projektech zohlednili, ze krize konecne konci, kdyz maji firmy na to, aby platili takoveto vylety na "pionyrske tabory" pro sve zamestnanace. :-D

0 0
možnosti
S

speednetworking

15. 5. 2011 17:52
speednetworking již loni

Dobrý den, v rámci aktivit Young MBSA probíhá tzv. SPEEDNETWORKING jako součást některých setkání, přičemž první speednetworking v rámci Young MBSA proběhl již v březnu 2010, kdy se sešlo přes 70 mladých podnikatelů a manažerů, aby si na pozadí zajímavého celodenního programu na téma Stres a syndrom vyhoření vyměnili vizitky a kontaktní údaje. U nás tento speed business networking probíhá v podstatně rychlejším rytmu, aby došlo k základnímu seznámení co největšího počtu účastníků v krátkém čase.

Speednetworking bývá vyústěním celého programu tematických setkání.  Ta probíhají v měsíční periodicitě a součástí každého setkání je nějaká forma pro seznamování podnikatelů a manažerů např. ve formě speed networkingu (rychlá řízená výměna kontaktů pro případnou spolupráci).

Lea Zídková, výkonná ředitelka Young MBSA

0 0
možnosti
JK

krueger

15. 5. 2011 11:22
neni nad novinare

Hewlett-Packard redaktore a ne Packart :-P

0 0
možnosti
JT

sudovec

15. 5. 2011 14:07
Re: neni nad novinare

A já vždycky myslel že to je Hewlet-Packal... :-)

0 0
možnosti
JT

sudovec

15. 5. 2011 8:32
Jakpak se asi patentuje slovo...

To by mě zajímalo jak se asi tak může patentovat slovo "SpeedDating"...

0 0
možnosti