Do CK Fischer přišla posila z TV Nova

  • 6
Tiskový mluvčí televize Nova Dan Plovajko opouští média a po roce se vrací k cestovnímu ruchu. Bude zastupovat cestovní kancelář Fischer. "Jsem rád, že se po roce vracím do oblasti cestovního ruchu, kde budu moci uplatnit své veškeré dosavadní zkušenosti," komentoval Plovajko.

"Pan Plovajko odchází za lepší nabídkou," řekla ČTK programová ředitelka Novy Libuše Šmuclerová. Kdo Plovajka v Nově nahradí, zatím není jasné.

Před nástupem do Novy působil Plovajko čtyři roky jako tiskový mluvčí Českých aerolinií. Zhruba měsíc před příchodem nového generálního ředitele Jaroslava Tvrdíka ale odešel do Novy.

Podle generálního ředitele Novy Petra Dvořáka odvedl Plovajko skvělou práci. "Mimořádný úspěch soutěžní show Česko hledá SuperStar byl také podpořen jeho aktivitami," doplnil Dvořák.

Ve Fischeru bude Plovajko zajišťovat komunikaci s tiskem a stane se manažerem pro PR. Mimo jiné se bude starat i o sponzoring.

Před svým nástupem k ČSA působil Plovajko v reklamní agentuře Leo Burnett, kde měl na starosti společnost Philip Morris.