Diskuze

Prodeje běží na půl plynu, ale i to je dobrý start. říká ředitel Letuška.cz

Po řadě měsíců, kdy byl letecký trh na desetině předkrizových prodejů, se prodeje letenek začínají odlepovat ode dna. S plnějšími letadly ale budou aerolinky postupně rušit nově zavedené výhody jako jsou snadno vyměnitelné letenky. V důsledku nových daní zřejmě poroste i jejich cena, předpokládá ředitel prodeje letenek tuzemské společnosti Letuška.cz Josef Trejbal.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

M43a50r83c93e86l 28S94u13p

11. 6. 2021 7:38

Do té zdevastované turistiky, která je a snaží se nějak přežít, si Schilerová přesvědčuje slováky a s nimi prosadí zdanění leteckého paliva. Z této nové daně ČR nebude mít vůbec nic - ta půjde celá do Bruselu.

0 0
možnosti
JP

Na půl plynu.... pochopitelně. 50% neočkovaných nemá nárok. Takhle to bude všude dokud restrikce nebudou zcela odvolány.

0 2
možnosti
RL

Ani se nedivím. Jestli se na všechny své klienty, v loňském roce, vykašlali jako na nás. Divím se, že u nich ještě vůbec někdo nakupuje. Že přežili krizi chápu. Nechali si naše peníze. Jsou to pouze překupníci.

2 0
možnosti
MN

Po covidových zkušenostech si jen blázen koupí letenku od zprostředkovatele. Ale jako vyhledávač levnějších letenek dobrý.

4 0
možnosti
LP

Zdravím Josefe, ať se daří...R^

0 0
možnosti
MN

Vloni veškeré restrikce v EU padly 1. července a zcela volně pak šlo létat téměř kamkoli bez žádných testů ani karantén.

Nejsem si jistý jestli to i letos bude tak v pohodě.

4 0
možnosti