Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Ryanair napravuje špatnou pověst. Slibuje odpovídat na maily

Největší nízkonákladový dopravce v Evropě Ryanair hodlá výrazně zapracovat na své pověsti firmy, která se snaží vydělávat za každou cenu striktním dodržováním pravidel pro cestující. Až dosud to šéf Ryanairu Michael O´Leary odmítal.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P69a97v95e71l 90N84o65v24á54k

23. 9. 2013 22:42

já si na Ryan tedy nemůžu stěžovat, nikdy jsem neměl nejmenší problém. Lítám jen příručákém víc nepotřebuji.... U letu o délce 2-3 hodiny nepotřebuju žádnej extrémní komfort...

0 0
možnosti
PP

Tuhle jsem nastupoval v Londýně do Ryanair letadla, steward mě postavil stranou a a s kamenným obličejem řekl, že musí zavolat policii, protože má hlášku, že mě má zadržet... Když jsem se ptal, o co jde, řekl mi, že jsem byl zachycen na kameru, když jsem v letištní hale dělal něco podezřelého. A že dnes určitě nepoletím... No, začal jsem panikařit... A když už jsem byl patřičně nervózní, tak mi frajer povídá - česky - "to byl jen vtípek" ;-D

2 1
možnosti
JC

J48i94r48i 45C70e20e

21. 9. 2013 15:59

Nechápu to.. Zákazníci Ryanair jsou zřejmě masochisti, co vychvalují služby někoho, kdo je považuje za obtížný hmyz..

2 1
možnosti
PP

Já zákazník jsem, ale za masochistu se nepovažuji. Beru Ryanair jako dopravní prostředek typu bus nebo metro. Nelítám pro svoji zábavu, ale 6x-8x do měsíce za prací. Protože si letenky platím ze své kapsy, tak se - při těchto objemech - dostávám za rok do ušetřených statisíců... Navíc, při této frekvenci pravidla Ryanairu dodržuji zcela automaticky. Takže díky za to, že Ryanair existuje! Ale chápu, pokud lítáte jednou dvakrát za rok, chcete, aby pro Vás už samotný let byl zážitkem - a potom tam samozřejmě patří i welcome drink a jídlo na bílém ubrousku. V pořádku, jsou alternativy!

1 2
možnosti
ZV

Včera jsem se vrátil s Ryanairem z dovolený. Letěl jsem na Krétu (Chania) a primárně mi šlo o co nejlevnější letenku. Takže za tu cenu jsem byl spokojem.

0 0
možnosti
VK

mnozí zde nechápou, že ona přidaná hodnota klasických aerolinek oproti nízkonákladovým nespočívá v bagetě a decce džusu. 

Když se zamyslíte, tak možná už konečně ten argument přestanete používat.

2 0
možnosti
PP

No ano, není to jen o tom, jenže když mám dát cca 6000 s BA anebo 1500 s Ryanairem za letenku na stejné trase, o délce trvání cca 50 minut, tak volím Ryanair (lítám za svoje, nikoliv na účet firmy). Když jsem připraven na jistou dávku nepohodlí, volba je jasná...

0 0
možnosti
PP

Ryanair je zkrátka svůj. Když s nimi chcete letět, připravte se, že vám to může mírně pokazit náladu - čekání, chození po ploše, mačkání se v letadle, omezení zavazadla (když i jen mírně překročíte váhu, stojí vás to 50 liber). Ovšem jednak na některých trasách není jiné volby, a pokud je, rozdíl ceny je více než značný (např. na mé oblíbené trase Billund-Londýn je cena cca 1500 proti 6000 CZK). Mám proto pár rad: 1) lítat jen s nejnutnějším v příručním zavadle - když na věc přijde, člověk toho potřebuje opravdu jen málo 2) nadbytečné věci nacpat do kapes, všech které máte 3) dát si panáka na letišti a připravit se psychicky na určitou nepohodu 4) vzít si do letadla sluchátka, ideálně noise-cancelling. Pak je to v pohodě.. ;-)

2 0
možnosti
JS

Hm Ryaner nelítám. možná pro někoho, kdo nemá dostatek peněz, je to volba, ale čím jsem starší, tím mám radši pohodlí :-)  A proto nelétám s takovými aerolinkami jako je tato, kde za každý prd si něco naúčtují. Raději Emirates, než Aerosvit, Raději Singaporeairlines než Aeroflot. .... A když se hledá, dá se i po Evropě létat za rozumné peníze a nepřipadat si jako otravná veš jako u Ryanů.

3 0
možnosti
LH

...no tak vám emirates nebo singapore airlines naúčtují mastnou cenu letenky a vy si pak za těch x tisíc navíc budete moci vychutnat milý pozdrav letušky, pomerančový džus a letadlový pokrm a ještě se koukat na nějaký přihlouplý film či co. nic proti, ale ne každý to má takhle.

...jinak aeroflot je taky fajn. prostě něco na způsob ČSA s logem se srpem a kladivem.

0 1
možnosti
FL

Letel jsem s nima nekolikrat, je to jako v dobytcaku, malo mista pred kolenama., se 180cm se dotykam sedacky vpredu celej let. Kvuli nizkym nakladum vzdy\cky musite lezt z letadla po schudkach na beton a pak se pul hodiny vlacet vsude mozne po letisti k vychodu, zpravidla od te nejvzdalenejsi brany.

 Ale cena je nizka, pokud mate jen batuzek, nejlepsi spolecnost. S malymi detmi a kocarkem radeji jen ve dvou.

2 1
možnosti
Foto

měřím 183cm a s Travel service nebo s ČSA jsem letěl několikrát. Buď s Airbus A320 nebo A321 . A to je něco hrozneho. Tam se mi opravdu kolena nevejdou. A cesta 4,5 hodiny do Egypta je opravdu utrpení. Bez jakékoliv zábavy během letu. jenom koukáte na hlavu toho před sebou. A když Vám nesvítí žárovka, nemůžete si ani číst. Pro mě bylo nejhorší ČSA...

0 1
možnosti
PV

S Ryanem jsem ještě neletěl, ale nechám si od místních poradit.

Zajímalo by mě - limit na zavazadla (v ceně letenky) mají 20 nebo 30kg? Při stornu letenky - mají nějaký otravný poplatek, nebo vrací celou částku? Kolik stojí změna data odletu nebo změna osoby na letence?

A hlavně - jak je to s přestupy? Když bych si třeba koupil letenku do Frankfurtu, kde mi bude navazovat další let - létají na FRA terminál 1 nebo 2? Neskončím doufám na letišti Frankfurt-Hahn kdesi v polích 100km od města, kde za cestu autobusem do města dám 30 euro?

0 0
možnosti
Foto

Hmmm, zavazadlo 20kg? To jste velký srandista. ;-D

Kufr NENÍ v ceně a příruční zavazadlo je 10kg max. + rozměr 55x40x20cm... a co se tak podívat na net? Spadne Vám čelist.

Nicméně, jsou sou to skutečně "kabrňáci"... Bags exceeding the weight limit will be subject to extra fees per kilogram. :-P

0 0
možnosti
VW

Ale no tak.....litam casto, litam prvni tridou, i economy a na Ryanair si stezovat nemuzu. Ano, koupeni letenky je otravne, porad neco vnucuji, ale letenka, ktera stoji min jako autobus....co cekate? Stejny servis jako za let co zaplatite 50 nebo 90 tisic? To prece nejde. I kdyz se podivate co za lidi litaji Ryanairem, tak je to uplne jina sorta lidi, nez treba v prvni tride v Emiratech....takze nevim, co je za problem. A ze pro nekoho 100 euro za nadvahu je moc, zvlaste pro toho, co da za celou letenku min jak za nadvahu, to je problem spise cestujicich Ryanairu nez tech, co si koupi letenku, ktera stoji 10x - 100x vic...

7 0
možnosti
  • Nejčtenější

Hello Kitty slaví padesátiny. Celý svět si myslí, že je to kočička, jenže není

25. dubna 2024  11:25

Kulatý obličej se dvěma trojúhelníkovýma ušima, drobný čumáček, vousky a červená mašle na uchu....

Za vytlačení z linky do Brna musí Student Agency zaplatit náhradu 21 milionů

22. dubna 2024  15:55

Společnost Student Agency provozující autobusy a vlaky pod označením RegioJet musí zaplatit...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Číst iDNES.cz se vyplatí. Megahra o statisíce korun pro věrné čtenáře vrcholí

15. března 2024  15:02,  aktualizováno  24.4 9:32

Na portálu iDNES.cz vrcholí Megahra o peníze. Do pondělí 29. dubna může každý čtenář s registrací...

Desítky tisíc letů nad Evropou hlásí rušení signálu GPS. V podezření Rusko

23. dubna 2024  10:37

Navigační systémy letadel na trasách nad Pobaltím i nad dalšími oblastmi hlásí stále více...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Nad Českem krouží nové značky fast foodů. V plánu mají rozvířit trh

22. dubna 2024

Premium Již třicet let vévodí šťavnatým burgerům, hranolkům a kuřeti v Česku tři fastfoodové řetězce. Nyní...

Brexit se projeví naplno, začínají platit přísnější pravidla na dovoz

29. dubna 2024

Dovoz potravin z EU do Velké Británie bude od 30. dubna nejen dražší, ale i komplikovanější....

Mráz nadělal škody za stovky milionů, odhadují pojišťovny. Výborný jedná o pomoci z EU

29. dubna 2024  16:12

Pojišťovny odhadují pojištěné škody na zemědělských plodinách po nočních mrazem, které zasáhly...

RegioJet v Praze otevřel novou lounge, nabízí kafe i zmrzlinu zdarma

29. dubna 2024  15:21

Společnost RegioJet v pondělí v Praze slavnostně otevřela novou lounge pro své cestující. Do...

Májové svátky 2024: 1. května bude otevřeno, na Den vítězství se obchody zavřou

29. dubna 2024  13:03

Květnové svátky zamíchají s otevírací dobou v obchodech. Ta se řídí zákonem, který nařizuje, že...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!