Diskuze

Lásku jí vyznal v odletové hale. Ruzyňské letiště je využilo v reklamě

Mladý Slovák chtěl před odletem na dalekou cestu překvapit svou milovanou. V odbavovací hale ji požádal o ruku a poprosil Letiště Praha, aby jeho vyznání potají natočilo. Vyhovělo mu a záznam umístilo na sociální sítě. Chce tím získat další fanoušky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jenom jestli ten prstýnek nezapomněli zapsat do "cé-dé-pé-čka". ;-D

0 0
možnosti

kdyz si pred lety chtel moji sestrenku vzit jeji kluk, vazne pry poklekl na jedno koleno pred ni jak sedela na lenosce v obyvaku (nikdo jiny v dome nebyl) a optal se ji nezapomenutelnou vetou" Mela bys zajem privdat se do me blaznive familie?"

Prstynek pri tom nenabizel, ten sli vybrat spolu az po tom, co ona rekla ano.

Pres neshody s nekterymi cleny jeho familie, na nez se spolecne rozhodli vykaslat a nestykat se s nimi, jim to drzi pohromade uz na 30let.

1 0
možnosti

Titulek říká pravdu. Ruzyňské letiště. Ten umělý kult osobnosti se prostě nezažije.

2 2
možnosti

Tak tak. Nejvíc by pražské letiště pro svoje PR udělalo tím, kdyby se zase zpátky přejmenovalo na zažitý neutrální název, který neměli potřebu měnit ani nacisti, ani komunisti, až zfanatizovaní pravdoláskaři měli potřebu ho takhle zprasit.

2 1
možnosti

1. Dost slabe, 2. kdyby me partner pozadal o ruku na verejnosti (nepocitam do toho decentni restauraci s vyhlidkou a jina komorna prostredi na urovni), tak bych ho asi nekam nejspis poslala...3. obecne mi zadosti o ruku na koleni s diamantovym prstenem a v pokud mozno co nejoriginalnejsi situaci pripadaj neskutecne teatralni...

2 2
možnosti

hlavne kdyz ten prstynek nepadne;-D

0 0
možnosti
Foto

To je nahodou moc moc hezke!

0 0
možnosti

"..aby žádost o ruku nebyla jen tak obyčejná (přeci jen jsem se živil jako kreativec)"

No, nedivim se, ze se dale uz kreativitoui nezivi  :-)

5 0
možnosti

Ruzyňské letiště....R^

Sláva, už ne Havel.

7 3
možnosti

J12a98k37u55b 23K38u37b37a

9. 11. 2013 13:37

Zaprvé mi to přijde hrozný, zadruhý mi několik tisíc za přiblblé video přijde moc a zatřetí nevím proč to je na hlavní stránce iDnes.

3 1
možnosti